Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom

2010.03.07

Emilia Olivares egy szegény illegális bevándorló, aki cselédként dolgozik, hogy segítsen a családján. Minden nap egy jobb életrõl álmodik; és a sors
furcsa fintoraként ez meg is valósul Egy nap megismerkedik Felipe Reyes-szel, egy gazdag és híres agglegénnyel. A lány emiatt eltitkolja, hogy ki is õ igazából; és a férfi számára egyre nagyobb rejtély lesz; hogy ki is ez a lány. Pár randevú után, azonban egymásba szeretnek, de Emilia úgy dönt, hogy elhagyja õt. A sors azonban ismét összehozza õket, mikor Emilia kényszerbõl egy tökéletes hazugság részese lesz. A pénzéhes úrnõje, Roberta Lizalde kényszeríti Emiliát, hogy játssza el a mostohalányának, Andrea szerepét a külvilág felé, aki súlyos betegség miatt ágyba kényszerül.
mindezt azért, mert Roberta férje úgy végrendelkezett, hogyha a lánya meghal a 24. születésnapja elõtt, minden vagyona jótékony célra legyenek fordítva. Mivel nagyon kevés ideje van hátra a lánynak, ezért arra kényszeríti Emiliát, hogy játssza el ezt a szerepet, különben minden vagyon elúszik.Az elõzõleg érzett szerelem igazi szenvedéllyé változik. De az élet megint közbeszól Felipe féltékeny barátnõjének képében: Monica rájön az igazságra, és el is mondja Felipének ki is Emilia valójában. Innentõl az események nem várt fordulatokban bõvelkedik; és a végkifejlett is váratlan lesz.