Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010.02.28

A sorozat négy barátnõ: Renata, Paloma, Maite és Fernanda története szerelemrõl, érzéki kalandokról, lázadásról és a férfiaknak való behódolásról.
A lányokat különbözõ természettel áldotta meg a sors, közös vállalkozásuk mégis összeköti õket: együtt vezetnek egy jól menõ fehérnemû boltot.
Barátságuk mindennél erõsebb kötelék számukra, hiszen jóban-rosszban számíthatnak egymásra. Renata szerelmes a fõnökébe, ám a férfi nõs. Paloma, a szabadszellemû fotós, folyamatosan tipródik: vajon a pedáns, megbízható Rafaelt válassza, vagy visszatérjen volt férjéhez, gyermekei apjához, a mulatságos Juliánhoz? A lázadó és éretlen Maite egyedül neveli 11 éves, súlyos beteg fiát, miközben a nála fiatalabb Kike-be szerelmes. A higgadt, komoly Fernanda élete sem habos torta: férje társaságban trófeaként mutogatja õt és két kislányukat, mint saját sikerének és boldogságának bizonyítékait, - ám ez csak a külvilágnak szól, mivel a kapcsolatuk válságban van. A házaspár viszonya tovább romlik, amikor feltûnik a színen Fernanda volt osztálytársa, a megértõ és kedves Cristóbal.