Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Folytatás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010.03.07

101.
Lorenzo betoppan az esküvõre, hogy megakadályozza Delfina és Max házasságát. Delfina elájul, és amikor magához tér, követeli, hogy adják össze a gróffal, ám az anyakönyvvezetõ nem hajlandó ilyen állapotban megesketni. Martin és Zulema lebuknak, Marina szóba sem akar állni többé barátjával. Mire Max magyarázatot követelne Lorenzótól, már nem találja sehol.

102.
A Delfinához hívott orvos egyértelmûen megállapítja, hogy a lány nem lehetett Anna donorja, hiszen sosem vettek tõle csontvelõt. Malala megszerzi a vizsgálat eredményét, és Bonilla telefonon félrevezeti Maxot. Segundo európai kirándulásra hívja Flort és a gyerekeket. Maximo minden erejével tiltakozik az ötlet ellen. Franco féltékeny Fachára, tudni szeretné, hogy mi történt a fiú és Olivia között.

103.
Amikor Flor el akarja mondani Maxnak, hogy Delfina nem volt a mamája donorja, Bonilla elkábítja a gyerekeket, hogy ezzel is bizonyítsák Flornak, bármire hajlandók, ha Delfina esküvõjének útjába áll. Végül úgy döntenek, eltávolítják a házból, hogy biztosan ne zavarhassa meg a szertartást.

104.
Az elkábított Flor egy idegen lakásban tér magához, ahol a tévében nézi végig Maximo és Delfina esküvõjét. Flor zokogva nézi az adást, de a házban lévõ gyerekek is nagyon el vannak keseredve. Haragszanak a grófra, és nem értik, hogy lehet ennyire vak.

105.
Max és Delfina nászútra indulnak. A gyerekek nem hajlandók elbúcsúzni a gróftól. Max átad Evaristónak egy kazettát, és megkéri, hogy adja majd oda Flornak, ha õk már elmentek. A felvételen Max próbálja elhitetni a lánnyal, hogy nem hozzá való, és szerelembõl vette el Delfinát. Segundo megjelenik a házban, és igyekszik megvigasztalni Flort.

106.
Segundo vásárolni viszi Flort és a gyerekeket, mindent elkövet, hogy belopja magát a lány szívébe. Evaristót felháborítja, hogy a gróf távollétében Malala rabszolgaként kezeli. Facha szereti Oliviát, de nem akarja megbántani Francót azzal, hogy nyíltan udvarol a lánynak. Franco igyekszik megkedvelni Mariát, hogy elfelejthesse Oliviát.

107.
Delfina és Maximo váratlanul visszatérnek a nászútjukról. A gróf összeesik, amint belép a villába. Delfina nem engedi, hogy bárki a férje közelébe menjen. Maria véletlenül csókolózni látja Oliviát és Francót. Malalának elege van abból, hogy Bonilla folyton pézt kunyerál tõle, ezért rendõrt hív, és azt állítja, Bonilla megtámadta.

108.
Flor kis híján igent mond Segundo házassági ajánlatára, de még nem tudja rászánni magát. A konditermet kirabolják, de Malala a biztosítási összeget nem hajlandó visszaforgatni az üzletbe. Max kórházba kerül, az orvosok azonban nem sok reményt fûznek a felépüléséhez.

109.
Delfina a gróf kórtermének ajtajához állítja Evaristót, és meghagyja neki, hogy senkit nem engedhet be. Az orvosok szerint Max állapota kritikus. Flor mégis bejut, és az amulettjeivel meggyógyítja szerelmét. María véletlenül meglátja a kondigépek elrablóit. Franco összeszedi az egész társaságot, rajtaütnek a bûnözõkön és visszaszerzik a gépeket.

110.
Flor a gróf felépülésének hírére bulit szervez. Max megszökik a kórházból, és az ablakon belesve azt látja, hogy Flor és a gyerekek nagyon jól érzik magukat nélküle Segundo társaságában. Bánatában sarkon fordul, ám mivel nincs egészen magánál, céltalanul bolyong a városban. Végül egy koldus mellé szegõdik.

111.
A koldus, aki felkarolja Maximót, hazakíséri a Fritzenwalden házba. Delfina rettentõ dühös lesz, amikor megtudja, hogy Malala és Bonilla ellopták a széfbõl a királyi ékszereket, melyeket Kricoraganban kapott. Bekíséri az anyját a rendõrségre és lecsukatja.

112.
Segundo házasságot ajánl Flornak, és megígéri, hogy a gyerekeket is örökbe fogadják, majd boldogan élnek valahol, messze a Fritzenwalden háztól. A rendõrség közmunkára akarja fogni Malalát a börtönbüntetés helyett, de õ inkább a fogdát választja. Malala azzal fenyegeti a lányát, hogy mindent kitálal a grófnak.

113.
Segundo úgy dönt, hogy elmegy, mivel Flor nem hajlandó hozzámenni. Delfina ünnepel, amiért továbbra is kínozhatja a féltestvérét. Robertának tetszik Lucas, a zöldségesfiú. Eljátssza a nagylányt, miközben fogalma sincs, hogy jut el az esti randevúra.

114.
Delfina és Malala folyton marják egymást, de végül rájönnek, hogy ha összefognak, sokkal gonoszabb dolgokat tudnak véghez vinni. Malala elhiteti a kis Tomasszal, hogy Delfinát elûzésén dolgozik. Maximo, hogy Floricienta hiányát pótolja, levelet ír a nevében a gyerekeknek.

115.
Martin nagyon izgatott a születésnapja miatt, folyton arra vár, hogy végre valakitõl ajándékot kapjon, de egyre biztosabbnak tûnik, hogy megfeledkeztek a születésnapjáról. Flornak hiányoznak a gyerekek, ezért visszatér, de nem hajlandó a házban lakni, inkább a raktárba költözik.

116.
Flor vacsorázni hívja Segundót a raktárba, de addig ügyetlenkedik a dugóhúzóval, míg leönti a férfit vörösborral. María értesíti Maxot, hogy Franco verekedésbe keveredett egy kocsmában. Segundo elmeséli Maxnak, hogy a kertben látta Delfinát és Lorenzót csókolózni. Delfina altatóra cseréli Max fájdalomcsillapítóját, hogy egy kis ideig elhalassza a felelõsségrevonást.

117.
Segundo ellöki a gyerekeket egy száguldó autó elõl, így õt üti el a kocsi. Szerencsére nem komoly a sérülése. Delfina kitalál egy jó kis történetet a csókra, de Maximót nem gyõzi meg, neki mindig is gyanús volt Lorenzo. Maria megkéri Francót, hogy játssza el a menedzserét egy fotózáson, mivel kiskorúként nem írhatja alá a szerzõdést. Lorenzo Segundo múltjában kutat, hátha talál valamit, amivel megzsarolhatja. Kideríti, hogy a férfinak van egy lánya.

118.
Flor közli Segundóval, hogy úgy döntött, hozzámegy feleségül, de nem szeretne Európába utazni vele a gyerekek miatt. Bata féltékeny Gilbertóra, akirõl azt hiszi, hogy Sofia barátja. Malala egyáltalán nem akar juttatni Sofiá-nak az örökségbõl. Max felháborítónak tartja, hogy Flor azt kérte a bírótól, hogy engedje el vele a gyerekeket Európába.

119.
Segundo arra kéri Maxot, gyõzze meg Delfinát, hogy engedje el a gyerekeket Európába. Delfina nem tudná elviselni, hogy Flor akár egy percig is boldog legyen, de azért megígéri, hogy aláírja a papírokat. Martin beleszeret Mariába, de a lányt csak Franco érdekli.

120.
Delfina úgy intézi, hogy Flor és Max a pincében találkozzanak. Reméli, hogy Segundo látni fogja, mennyire szerelmes Flor a grófba, és elhagyja. Így az utazásból nem lesz semmi, és õ tovább kínozhatja féltestvérét. Maximo éjnek idején a raktárba megy, de Flor betörõnek nézi és leüti. A férfi így a raktárban tölti az éjszakát.

121.
Segundo úgy dönt, elutazik. Flor próbálja visszatartani, de õ is tudja, hogy sosem tudná úgy szeretni mint Maximót. Franco és Olivia próbálják elkerülni egymást, mindketten igyekeznek új kapcsolatokat kialakítani. Max örül, hogy Flor õt választotta, és rá akarja venni Delfinát, hogy váljon el tõle.

122.
Max fizet egy lánynak, hogy elmondja Delfinának, hogy évek óta a szeretõje, de Barbara véletlenül Flornak számol be az álkapcsolatról. A lány teljesen kiborul, csak akkor hiszi el, hogy nem igaz, amikor Max szembesíti megbízottjával. Max félreért egy beszélgetést és azt hiszi, Delfina terhes. Így már nem hagyhatja el.

123.
Flor meghallja, amikor Maximo elmondja az inasának, hogy Delfina terhes. A lány vigasztalhatatlan, ugyanis, így egyre kevesebb a remény arra, hogy Maximo valaha is elhagyja Delfinát. Nico próbálja kideríteni, hogy ki lehet az édesanyja, de folyton akadályokba ütközik.

124.
Nico képtelen kicsikarni Rosából, hogy mi történt a születésekor, mert Malala és Bonilla korábban megfenyegették a szülésznõt. Delfina rájön, hogy Max Florral tölti az éjszakát a raktárban. A szerelmesek megegyeznek, hogy ez lesz a búcsúéjszakájuk.

125.
A bíró akkor toppan be a szobába, amikor Max megcsókolja Flort. Nehezére esik elhinni, hogy a szájból szájba lélegeztetést gyakorolják. Malala ad egy címet Francónak, és azt állítja, ott lakik Nico szülõanyja. Max szemtõl szemben azt kéri Delfinától, hogy váljanak el.

126.
Delfina könyörög Maximónak, hogy ne hagyja el. Malala mindenáron félre akarja vezetni Nicót, nehogy megtudja, hogy valójában nem õ az, akit örökbe fogadtak. Franco közhírré tette, hogy Mariával jár. Olivia próbál belenyugodni a helyzetbe. Delfina bepanaszolja a grófot a bírónál, aki felháborodik a házastársi hûtlenség hallatán.

127.
Malala minden gonosz terve kudarcba fulladt, végül kénytelen azt állítani, hogy õ Nico édesanyja, de a fiú ekkora hazugságot képtelen elhinni. A bíró felelõsségre vonja Flort, aki Delfina minden gonoszságáról beszámol neki. A férfi hitetlenkedve hallgatja. Flor elõ akarja keríteni Segura doktort, aki alátámaszthatja az állításait.

128.
Mivel a bíró a pszichológus szakértõ következtetéseire hagyatkozik, melyeket Malala összecserélt, Flort és Delfinát is kezelésre kötelezi, addig a gyerekeket internátusban kívánja elhelyezni. Delfina megretten attól, hogy elõkerülhet Segura doktor, ezért Lorenzo segítségét kéri.

129.
Flor nagy nehezen elárulja Maximónak, hogy Delfina becsapta õt annak idején, mert valójában nem is adott csontvelõt a gróf anyjának. Az egész család látja, amint Delfina és Lorenzo csókolóznak. A lány azt állítja, hogy Lorenzo kikezdett vele, de senki sem hisz neki.

130.
Nico fotókat készít Malaláról paróka nélkül, így próbálja kizsarolni belõle, hogy valójában ki az édesanyja. Malala már éppen bevallaná az igazságot, amikor Bonilla megtalálja a negatívokat, így a zsarolás értelmét veszíti. Fachának elege van abból, hogy Olivia Francóról álmodozik, inkább a szakítás mellett dönt.

131.
Flor és Max külön-külön észrevétlenül követik Delfinát. Megdöbbenve látják, hogy Delfina és Malala Lorenzóval találkoznak. Mindkettem rájönnek, hogy Lorenzo végig a gonoszok segítõje volt. Elhatározzák, hogy visszacsalják Lorenzót a házba, majd egy meghitt pillanatban rajtakapják õket, hogy a bírónak bizonyítékot szolgáltassanak Delfina ellen.

132.
Greta állítja, hogy azt hallotta, Delfina Lorenzo felesége, de Flor ás Max nem hisznek neki teljes képtelenségnek tartják. Roberta hazaviszi Guillerminát, a gazdag és sznob osztálytársát, és megváltozik a viselkedése. Sofia azt kéri Batától, hogy utazzanak Brazíliába, de a fiúnak nem sok kedve van hozzá. Olivia és Franco segíteni akar Nicónak az édesanyja felkutatásában.

133.
Flor születésnapjára Maximo gonoszságmentes övezetté varázsolja a házat. Franco és Olivia elhatározzák, hogy a kórház arhívumában kikeresik Nico édesanyjának adatait, de hiába öltöznek orvosnak és ápolónak, gyorsan lebuknak. Max visszaszerzi a kricoragani ékszereket Delfina széfjébõl, és Flornak ajándékozza õket.

134.
Bonilla segítségével Delfina elaltatja az egész családot. Franco és Olivia eljutnak egy Julia nevû hölgyig, akirõl azt feltételezik, hogy Nico édesanyja, ám Julia nem hajlandó szóba állni velük. Sandrát bántja, hogy Roberta szégyelli a barátnõje elõtt, mert az anyukája csak egy takarítónõ.

135.
Max hívni akarja a rendõrséget, hogy letartóztassák Delfinát, de Flor megmenti nõvérét a börtöntõl. Flor és Max elhatározzák, hogy másnap a gyerekek elõtt örök hûséget esküsznek egymásnak. Delfina egy elemlámpával fejbe veri magát, és azt hazudja a bírónak, hogy a gróf bántalmazta.

136.
Facha elmondja Francónak, hogy tudomása van arról, hogy õt fogadták örökbe, nem Nicót. Franco teljesen kiborul, amiért Facha mindeddig hallgatott, hogy távol tartsa õt élete szerelmétõl, Oliviától. Flor magnóra veszi Delfina vallomását, amikor minden gaztettérõl beszámol Grimbergnek. Delfina pedig fotót készít Maxról és Florról, amint épp csókolóznak.

137.
Mindenki a bíró érkezésére vár, hogy bemutassák a titokban szerzett bizonyítékokat, ám a nagy kavarodásban összecserélõdnek a borítékok, így mindenki a saját maga ellen szóló bizonyítékokkal áll elõ. Amint észreveszik a cserét, mindent megsemmisítenek. A bíró elhatározza, hogy megfigyelõként a házba költözteti Domenech igazgatónõt.

138.
Max beoson Flor szobájába és mellé fekszik, de csakhamar rájön, hogy az igazgatónõ alszik a lány ágyában. Domenech felháborítónak tartja a gróf viselkedését és erkölcsi fertõrõl számol be a bírónak. Franco képtelen feldolgozni az új helyzetet, úgy dönt,hogy magányosan nekiindul a világnak.

139.
A bíró úgy dönt, hogy egy idõre a hegyi kolostorba küldi Delfinát és a gyerekeket. Ez a megoldás egyik félnek sem tetszik, de a bíró hajthatatlan. Mivel Flor a gyerekekkel szeretne lenni, Delfina pedig retteg a kolostor szegényes körülményeitõl, úgy döntenek, cserélnek. De a bírót nem sikerül átverni.

140.
A reptéren Flor annyira felbõszíti Delfinát, hogy az nem veszi észre a bekapcsolt hangszórót, így az egész világ tudtára adja gonoszságait. A bíró döbbenten hallgatja a beismerõ vallomást, és eltávolíttatja Delfinát a házból. Úgy tûnik, a gonoszok elveszítették a játszmát.

141.
Maximo és Flor azt gondolják, a bíró érkezett meg, de amikor ajtót nyitnak, Delfinát látják a küszöbön, csak kissé vidékies kiadásban. A lány azt állítja magáról, hogy õ Rosita, Delfina vidéki unokatestvére. Flor és Max azt hiszik, hazudik, de hamarosan megjelenik az igazi Delfina is, így kizárható annak lehetõsége, hogy álruhát öltött. Rosita kicsit sántít, azért jött a városba, hogy megmûtsék.

142.
Delfina mindenáron vissza akar jutni a házba. Mivel az egész család szeretettel fogadta a butuska vidéki lányt, Delfina úgy dönt, Rositának adja ki magát, ezért megpróbálja eltanulni vidékies beszédmódját. Balesetet színlelve kórházba kerül, ahol Rosita meglátogatja. Az igazi Rositát Kubába küldik, az ál Rosita beköltözik a házba.

143.
Mivel Rositát mindenki kedveli, Delfinának sok titkot kifecsegnek. Õ hasznosnak tûnõ tanácsokat ad mindenkinek, és senki nem jön rá, hogy a szándékai nem tisztességesek. Valentina talál egy terhességi tesztet, amirõl azt hiszi, hogy Maria vette, mert bizonyára terhes Francótól. Franco végleg szakítani akar Mariával, de Valentina mindenkinek elhíreszteli, hogy Maria terhes tõle.

144.
Rositaként Delfina beoson a fürdõszobába, amikor Max zuhanyozik, hogy Flort féltékennyé tegye. Franco nem érti, hogy Martin miért ellenséges vele. Csak késõbb értesül arról, hogy Maria gyermeket vár tõle. Teljesen kétségbe esik, de úgy dönt, vállalja a felelõsséget. Maria nem meri bevallani, hogy félreértésrõl van szó, mert akkor elveszítené Francót, ezért belemegy a hazug játékba.

145.
Daniel, Maria apja, tudomást szerez arról, hogy a lánya gyermeket vár, ezért azt követeli, hogy Franco vegye feleségül. Delfina két lányt hozat a házba, hogy elcsábítsák a grófot, és így okozzanak fájdalmat Flornak. Flor hatalmas étvágya és gyors hangulatváltozásai arra utalnak, hogy gyereket vár. A közjegyzõ közli Malalával és a lányokkal, hogy Santillan végrendelete szerint az elsõ unokája örökli majd a teljes vagyont.

146.
Mivel a közjegyzõ szerint Santillan elsõ unokája örökli a vagyont, Delfina és Sofia is bejelentik, hogy állapotosak, ezért a közjegyzõ nõgyógyászati vizsgálatot rendel el. Sofia ráveszi Flort, hogy õ is végeztesse el a vizsgálatot. Max, aki épp nõgyógyászt keres Mariának, összefut a lányokkal a kórházban, és abban reménykedik, hogy Flor gyereket vár. Delfina mindenkit meg akar vesztegetni, hogy meghamisítsák a terhességi vizsgálat eredményét. Franco szenved, mert nem akarja elveszíteni Oliviát, de kénytelen feleségül venni Mariát.

147.
A Rositának öltözött Delfina átveszi Flor terhességi vizsgálatának eredményét, és dühöng, amint a pozitív szót meglátja a papíron. Természetesen azt mondja Flornak, hogy az eredmény negatív, nem vár gyereket. Flor nagyon elkeseredik. Sofia arra gyanakszik, hogy Rosita valójában Delfina, de senki nem hisz neki.

148.
Mariát furdalja a lelkiismeret, amiért hazudik Francónak, de nem hajlandó lemondani róla, és tudja, hogy csak hazugsággal sikerülhet maga mellett tartania. Roberta úgy érzi, beleszeretett Martinba, és kétségbe esik, amiért a fiú testvérként kezeli. Flor, aki már nagyon beleélte magát abba, hogy terhes, most nagyon szomorú.

149.
A Rositának öltözött Delfina minden tiltakozása ellenére Flor újra bemegy a kórházba, ahol közlik vele, hogy mégiscsak terhes. Az is kiderül, hogy valaki neg akarta hamisítani az eredményeket. Flor döbbenten ismeri fel Lorenzót a biztonsági kamera felvételein. Maximót sürgõsen Kricoraganba hívják, ugyanis megbetegedett a király. Flor nem szeretné, ha a gróf elutazna.

150.
Flor lenyel egy érmét, ezért elmegy ultrahangra, ahol az orvos közli vele, hogy mégiscsak terhes. A lány a repülõtérre siet, de késõn ér oda, a gróf már elrepült Kricoraganba. Flor hiába próbálja hívni, hogy közölje vele a jó hírt, nem sikerül beszélnie vele. Delfina mindenáron fájdalmat akar okozni Flornak, ezért kihasználja, hogy Max otthonhagyta a mobilját, és amikor Flor a jó hírrel telefonál, õ Miranda Versallesként, Max menyasszonyaként veszi fel a telefont.

151.
Flor ismét féltékeny Maxra, miután a gróf állítólagos menyasszonya vette fel Max mobilját. A gyerekek félreértenek valamit, amibõl arra következtetnek, hogy Greta terhes. Valentinának el kell utaznia, de elõtte átad egy Francónak szólü levelet Nicónak, melyben leírja, hogy Maria nem terhes. Delfina mindent elkövet, hogy Flort féltékennyé tegye.

152.
Delfina, aki még mindig Rosita szerepét játssza, igencsak bajba kerül, amikor megjelenik az igazi Rosita is. Senki nem tudja megkülönböztetni a két lányt. Greta javaslatára a kutyával döntik el a kérdést. Az igazi Delfina ugyanis allergiás az állatszõrre. Mire Max visszatér, az egész társaságot a fogdában találja.

153.
Flor a fogda rácsain keresztül közli a gróffal, hogy gyereket vár, mire Max elájul. Mariát furdalja a lelkiismeret, amiért hazudik Francónak, de nem meri bevallani, hogy nem terhes, mert tudja, hogy csak ezzel láncolhatja magához. Flor és Anna nemigen jönnek ki egymással, mert a grófné másmilyen feleséget képzelt a fiának.

154.
Max és Flor késésben vannak, Franco és Maria a házasságkötõ teremben már csak rájuk várnak. Valentina visszatér és megtudja, hogy Maria nem vallotta be Francónak az igazat, de hiába próbál bárkit felhívni, senki se veszi fel a mobilját. Olivia odasiet, hogy megakadályozza a szertartást.

155.
Delfina a rendõrök szeme láttára akarja elgázolni Flort egy rendõrautóval. Azok után, hogy Franco és Maria házassága meghiúsult, Olivia és Franco újra egymásra találnak, Facha képtelen nézni a boldogságukat, ezért úgy dönt, elhagyja a várost. Max elhatározza, hogy kempingezni viszi a családot, hogy minél távolabb kerüljenek Delfinától. Azt senki sem veszi észre, hogy a családot szállító limuzin sofõrje éppen Delfina.

156.
Flor nagyon fáradt, ezért lefekszik aludni a sátorban. Max bekíséri, de nem veszi észre, hogy Delfina lapul az egyik hálózsák alatt. Amikor Flor elalszik, megpróbál beadni neki egy méreginjekciót. Max és Evaristo rajtakapják és kirángatják a sátorból, de az utolsó pillanatban még sikerül egy banánba fecskendeznie a mérget, amit Flor pár percen belül elfogyaszt, és mély álomba merül.

157.
Miután elmúlik a méreg hatása, Flor csodával határos módon felébred. Meglátogatja Delfinát a börtönben, aki szörnyen dühös lesz Bonillára azért, mert a tõle kapott méreg mégsem ölte meg a féltestvérét. Flor elhatározza, hogy bíróság elé viszi az ügyet, és megbíz egy ügyvédet a peranyag összeállításával. Váratlanul megérkezik Miranda, Max egykori barátnõje.

158.
Flor teljesen kiborul, amikor kiderül, hogy Mirandának van egy kisfia. Az amúgy is féltékeny lány azt hiszi, a kisfiúnak Max az apja, csak elhagyta a gyerekét. Meggyõzõdése, hogy õt is elhagyja, amint megszületik a közös gyerekük. Ez állandó veszekedéshez vezet kettejük között. Franco nem akar szóba állni az apjával, Mateóval, aki nem is tud arról, hogy valaha is fia született.

159.
Miranda igyekszik Flor bizalmába férkõzni, miközben egyetlen célja, hogy visszaszerezze Maximót. Megtalálja Lorenzo levelét, melyben közli Max-szal, hogy mivel Delfina bigámiát követett el, így házasságuk érvénytelen, azonnal feleségül veheti Flort. Miranda felkeresi Delfinát a börtönben, és üzletet ajánl neki. Cserébe Flor ügyvédjét lebeszéli a perrõl.

160.
Az ügyvéd nélkül maradt, szorult helyzetben lévõ Flor belemegy abba, hogy Miranda képviselje a tárgyaláson. A bíróságon érdekes helyzet áll elõ. Mintha Miranda Delfináék malmára hajtaná a vizet, de ennek senki nem tulajdonít nagy jelentõséget. A mosdóban Malala kihallgatja Delfina és Miranda beszélgetését. Azt hiszi, hogy rá akarják kenni az egészet, ezért elhatározza, hogy mindent kitálal.

161.
Delfina észreveszi, hogy Anna ellopja a bírónõ táskáját, és azzal zsarolja, hogy amennyiben nem tanúskodik mellette, mindenki megtudja, hogy kleptomániás. Flor és Max legnagyobb megrökönyödésére Anna azt vallja, hogy Delfina megmentette az életét. Késõbb megbánja, hogy ártott a fiának, és visszamegy elmondani az igazságot. Franco próbálja rávezetni Mateót arra, hogy õ a fia, de nem meri nyíltan megmondani neki.

162.
Miután a gyerekek minden tiltás ellenére bevonulnak a tárgyalóterembe, és Delfináék ellen vallanak, a bíró bûnösnek találja õket. Delefinára tíz, Malalára és Bonillára hét év börtönbüntetést szab ki. Anna pókerezni tanítja a gyerekeket, amin Max rettentõen felháborodik, és közli vele, hogy el kell hagynia a házat.

163.
Franco elmondja Mateónak, hogy õ a fia. Miranda felkutatja Lorenzót, akit azzal fenyeget meg, hogy ráküldi a rendõrséget, ha eárulja, hogy Delfinával házasok. Miranda és Max elmennek felkutatni Lorenzót, de a lakásban nem találják. Miranda kikezd Max-szal, de a gróf elutasítja. Lorenzo váratlanul rájuk ront és összekötözi õket. Flor így talál rájuk az ágyon.

164.
Flor féltékeny Mirandára, követeli, hogy magyarázzák meg a helyzetet. Mateo arra kéri Francót, hogy találkozzon a szüleivel és a családjával. Miranda nem akarja feladni, megkísérli ismét megszerezni a grófot, aki újra elutasítja, de a lány nem ért a szóból. Mateo ráveszi Francót egy európai turnéra.

165.
Flort mindenki azzal nyaggatja, hogy túl sokat eszik és nagyon elhízik. A lánynak hamarosan az lesz a kényszerképzete, hogy Max el akarja hagyni, mert csúnya és kövér lett. Franco beleegyezik az európai turnéba, ahová Olivia is elkíséri. A gróf drága ékszerekkel akarja rávenni Delfinát, hogy írja alá a válási papírokat.

166.
Flor az ultrahang vizsgálaton megtudja, hogy ikreket vár. Azonnal felhívja Maxot, aki a hír hallatán azonnal elájul. Evaristo próbál lelket verni belé, hogy be tudjon menni a rendelõbe. Max kissé féltékeny a nõgyógyászra, mert Flor láthatólag nagyon bensõséges viszonyban van vele.

167.
Az Anna számára rendezett bulin Flor úgy érzi, elfolyt a magzatvize, ezért az egész társaság azonnal a kórházba siet, ahol kiderül, hogy csak vaklárma volt. Amikor egy nõvér két kisbabát tol ki a szülõszobából, Maxék azt hiszik, Flor gyerekei, és magukkal viszik a kicsiket, hogy megkeressék a kismamát. Kis idõ múlva megérkezik az igazi apuka, mire Maxot gyerekrablással gyanúsítják.

168.
Delfina utasítására Moncha és bandája elrabolják Annát és a gyerekeket, amikor az iskolába tartanak. Váltságdíjként kétmillió pesót követelnek. Flor elõtt titokban tartják a történteket. Nico Valentinát, Maia pedig Fachát hívja randevúra a raktárba ugyanarra az idõpontra. A randin csupán Nico és Maia jelenik meg.

169.
Max és Evaristo meglepik az emberrablókat, akik túlerõben vannak, így a gróf és inasa bajba kerülnek, ám szerencsére a legjobbkor toppan be a rendõrség. Pato kissé féltékeny Nicóra, akinek feltett szándéka, hogy elcsábítja Valentinát. A lány felajánlja, hogy eltölt egy-egy napot mindkét fiúval, azután eldönti, kivel szeretne együtt maradni.

170.
Flor annyiszor képzelte azt, hogy szülni fog, és annyiszor rohantak vele kórházba, hogy amikor valóban elérkezik a szülés ideje, már senki nem hisz neki. Max végül mégiscsak bemegy a szülõszobába, hogy fogja Flor kezét. Amikor a gyakorlatlan bába elájul, õ segít az orvosnak világra segíteni a harmadik babát. Flor ugyanis hármas ikreket szül.

171.
Delfina a börtönben a rádióból hallja, hogy Flor hármas ikreket hozott világra. Felhívja Malalát és Bonillát, akik különbözõ börtönökben raboskodnak. Feltett szándéka, hogy valamiképpen megakadályozza Flor boldogságát. A nehézségek csak a szülés után következnek, ugyanis a három babát ellátni nagyon megerõltetõ feladat.

172.
Delfinát meglátogatja Lorenzo, aki abban reménykedik, hogy a lány megjavult a börtönben. Delfina azt hazudja neki, hogy már elmondta Maximónak, hogy a házasságuk érvénytelen, mivel évekkel korábban Lorenzo felesége lett. Amikor Sofia meglátogatja, küld egy saját készítésû mackót Flor gyerekeinek.

173.
Amikor Lorenzo rájön, hogy Delfina hazudott neki, azonnal a gyerekszobába rohan, mert rosszat sejt a mackóval kapcsolatban. Kidobja az ablakon, de a mackó fennakad a fán. Amikor kimászik, hogy eltávolítsa az ablak közelébõl, a játékba rejtett robbanószerkezet felrobban, súlyosan megsebesítve a férfit.

174.
Max és Flor nagyon kimerültek, ugyanis a három csöppség állandó törõdést igényel. Flor mindent maga akar elvégezni, azt hiszi, ettõl lesz jó anya. Delfina feltett szándéka, hogy megszökik a börtönbõl. Rabtársa, Moncha szerez egy segítõt a szökéshez. Kaméleon, Delfina segítõje megszervezi a szökést, majd nevelõnõnek jelentkezik a Fritzenwalden házban.

175.
Flor nagyon bizalmatlan a nevelõnõt illetõen, ráadásul nem akar idegent engedni a kisbabák közelébe. Hosszasan faggatja Kaméleont, aki végül meggyõzi, hogy megfelel a feladatra. Anna sétálni viszi az ikreket. Amikor a parkban kötöget, egy fiatal nõ elvonja a figyelmét, és eközben Kaméleon egy idegen csecsemõre cseréli Margaritát.

176.
Flor kétségbeesik, amikor észreveszi, hogy a babakocsiban Margarita helyett egy idegen kislány fekszik. Miközben Max és Flor Annát okolják a történtekért, Kaméleon beállít Margaritával, és ezzel végképp Flor bizalmába férkõzik. Malalának sikerül megszöknie a börtönbõl.

177.
Kaméleon elrabolja Margaritát, és átadja Delfinának. A lány Malalával egy panzióban húzza meg magát, de nemigen tud mit kezdeni az állandóan bömbölõ csecsemõvel. Végül felhívja Flort, aki telefonon megnyugtatja a babát, de hiába könyörög a nõvérének, hogy adja vissza a kislányát.

178.
Malala felhívja Bonillát, hogy azonnal szökjön meg, mert nagy pénz van kilátásban, ugyanis váltságdíjat kér a kislányért. Delfinát egyre jobban meghatja a kis csöppség, és elhatározza, visszaadja Flornak. Margaritát az ajtó elé teszi, majd meglátogatja a súlyosan sérült Lorenzót. Flor szíve megesik a beteg Delfinán, és a pincében rejtegeti Max elõl, miközben a rendõrség nagy erõkkel keresi.

179.
Max véletlenül lemegy a pincébe, ahol legnagyobb megdöbbenésére azt látja, hogy Flor Delfinát ápolja. A férfi felháborítónak tartja, hogy Flor rejtegeti a rendõrség elõl azt, aki nemrég elrabolta a kislányukat, de Flor ragaszkodik a nõvére ápolásához. A kertben tartott keresztelõre Delfina is kitámolyog, és közli a testvérével, hogy bármikor összeházasodhat a gróffal.

180.
Az egész család felháborodik azon, hogy Delfina bigámiát követett el, becsapva Federicót és Maxot is. Facha attól tart, hogy Maia elfogadja az ösztöndíjat, és Londonba utazik, ami újra véget vetne a kapcsolatuknak. Mivel Flor nem akar Kricoraganban élni, Max lemond a trónról.

181.
Annát kissé bántja, hogy a fia lemondott a trónról azért, hogy Argentínában éljen Florral és a gyerekekkel. Lelkesen beleveti magát az esküvõ szervezésébe. A megjavult Delfina, aki önként vonult börtönbe, könyvet ír az életérõl, leír minden gazságot, amit elkövetett.

182.
Flor felkeresi a kricoragani érseket, de az nem engedi, hogy a gróf házasságot kössön Florral. Erre csak a Delfinával kötött házasság semmissé nyilvánítása után két évvel van mód. Egyetlen megoldás az lenne, ha Flor is nemesi címet kapna. A lány megkéri Annát, tanítsa meg õt az elõkelõ viselkedésre.

183.
Amikor Max a kricoragani követségre érkezik, fültanúja lesz annak, amikor országa hivatalnokai sértegetik jövendõbelijét, ezért úgy dönt, még a grófi címérõl is lemond, hogy azonnal feleségül vehesse szerelmét. Valentina végül úgy dönt, mégis Nicót választja. A fiúval madarat lehetne fogatni.

184.
Olivia egyedül érkezik vissza Argentínába, mert úgy érzi, Franco útjában van, és a fiúnak a rengeteg mérkõzés és edzés mellett nincs rá ideje. Margarita, Flor anyja, alászáll a mennyországból, hogy egy kicsit a lánya közelében lehessen.

185.
Margarita, aki láthatatlanul mozog az élõk között, egy kis borsot tör Malala orra alá, aki nem hajlandó követni Delfina példáját és nem akar megjavulni. Maia féltékeny Oliviára, mert attól tart, hogy mivel a lány összezördült Francóval, újra elcsavarja Facha fejét. Flornak nincs menyasszonyi ruhája, mert amit Anna szerzett, az nem tetszik neki. A gyerekek elõkeresik az édesanyjuk esküvõi ruháját és felajánlják Flornak.

186.
Franco meglepetésszerûen megérkezik az esküvõre, kibékül Oliviával, így Maia és Facha között is szent lesz a béke. A bíró elintézi, hogy Flor és Maximo adoptálhassák a Fritzenwalden gyerekeket. Immár semmi sem állhat a kitartó szerelmesek útjába, hatalmas pompával megtartják az ersküvõt. Delfina és Malala a börtöncellában elhelyezett tévén követik az eseményeket