Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Folytatás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010.03.07

101.
Flor kihallgatja Carlos és Titina beszélgetését, és rájön, hogy Eduardo nem a vér szerinti apja. Federico megõrül Ricktõl, az esküvõszervezõtõl, de igyekszik elfogadni a helyzetet. A gyerekek elhatározzák, hogy pókokkal bosszantják az arachnofóbiás Ricket. Paloma elvállalja Roberta korrepetálását.

102.
Federico rajtakapja Delfinát, amint pénzt ad Claudiónak, de a lány kimagyarázza a helyzetet. Franco udvarolni kezd Lucianának, de még nem tudja, hogy Luciana barátja, a Medve, nagyon féltékeny típus, aki elõbb üt, azután kérdez. Titina nagyon szomorú, amiért Raul Brazíliába költözik, de nem vallja be neki.

103.
Tomas talál a szekrényben egy párnát, amit Delfina az õ plüssállataiból varrt, hogy álpocakot készítsen magának, mert Federico furcsállni kezdte, hogy nem látszik a terhessége. Malala azt tanácsolja Delfinának, hogy csináltasson magának egy valósághû szilikonpocakot.

104.
Titina és Raul nem meri elmondani Batának, hogy újra összejöttek. Franco próbálja meggyõzni Luciana barátját, hogy a lány nem csalja meg õt, miközben Luciana azzal zsarolja Francót, elmondja a Medvének, hogy udvarol neki, ha szakítani próbál vele. Federico nem bírja elviselni a csatározásokat Delfina és a testvérei között.

105.
Federicónak elege van a háborúból, ami Delfina és a testvérei között zajlik, ezért úgy dönt, hogy Delfinával elköltözik. Flor felháborítónak tartja, hogy elhagyja a testvéreit. Federico megdöbben, amikor Flor bejelenti, hogy felmond...

106.
Federico Malalát faggatja Flor szüleirõl, aki retteg attól, hogy valahogy kiderül, Alberto Flor apja. Bata elújságolja Flornak, hogy a zenekarnak fellépése lesz egy jótékonysági esten. Delfina le akarja buktatni Flort, ezért elcipeli Federicót a koncertre...

107.
Federico rettentõ dühös lesz, amint meglátja Flort és a testvéreit a koncerten. Bata felháborítónak találja, hogy a szülei tinédzserként viselkednek. A zenekar fellépésének súlyos következményei lesznek. Federico drákói szigorral próbál fellépni...

108.
Federico elhatározza, hogy a kicsiket bentlakásos iskolába, Nicót és Francót pedig Németországba küldi, Flort pedig megkéri, hogy mondjon fel. Sofia döbbenten hallja, amikor Malala azt mondja Delfinának, hogy Flor a féltestvére, de amikor kérdõre vonja, az anyja mindent kimagyaráz...

109.
Sofia kis híján elmondja Flornak, hogy testvérek, de aztán meggondolja magát. Flor a raktárba költözik Palomával. Amikor Flor épp távozni készül, megérkezik Franz, aki elõtt kénytelen eljátszani, hogy õ Delfina, Federico menyasszonya...

110.
Nico megüti Francót, mert már elege van abból, hogy csak az ikertestvérének van sikere a lányoknál. Wolfgang arra gyanakszik, hogy Federico Flort szereti. Maia nem bízik Palomában, úgy érzi, hogy a vak lány titkol valamit.

111.
Wolfgang úgy dönt, hogy nem esketi össze Federicót Delfinával, de ha Flort venné el, szívesen vállalná.

112.
Federico, a legénybúcsújáról Florhoz megy a raktárba, és szerelmet vall neki. Flor arra gyanakszik, hogy reggel, ha kijózanodik, semmire sem fog emlékezni. Malala próbálja eltitkolni, hogy Delfina nem aludt otthon, de Bebának feltûnik, hogy az ágya érintetlen.

113.
Flor követi Francót a külvárosi raktárba, ahol illegális bokszmeccsek zajlanak. Malala egy javítóintézetbõl hozat nevelõnõt a gyerekek mellé. Sofia elrejti Bata útlevelét, hogy ne költözhessen át Brazíliába, de a fiú végül úgy dönt, hogy mégsem utazik el.

114.
Laurát, a javítóintézeti felügyelõt teljesen kikészítik a gyerekek, ezért rövid idõn belül felmond. Federico azzal vádolja Flort, hogy meg akarja hiúsítani az esküvõjét. Flor figyelmezteti õt, hogy Franco zûrös ügyekbe keveredett, de a fiú nem hisz neki. Francót és Flort megkötözik a bunyósok, majd rájuk gyújtják az épületet.

115.
Matias és Federico elrohannak az esküvõrõl, és Federico kimenti Francót a lángoló épületbõl. Amikor Franco elmondja, hogy Flor is odabent van, Federico visszamegy, és kétségbeesetten keresi. Végül az eszméletlen lányt sikerül kivinnie az épületbõl. Delfina tombol a dühtõl, amiért a vendégsereg elõtt a võlegénye faképnél hagyta.

116.
Flor a kórházba szállítás után sem tér magához. Federico mindvégig mellette marad. Delfina és Malala is bemennek a kórházba. Malala máris Flor temetésére készül. Végül Flor magához tér, de átmeneti amnéziája miatt nem tudja, ki kicsoda. Delfina elhiteti vele, hogy õ a legjobb barátnõje, és Franco a szerelme.

117.
Roberta megpróbál segíteni Flornak, hogy visszatérjenek az emlékei. Delfina õrjöng, amiért Federico elküldte Ricket, és eltávolította az esküvõi kellékeket. Beba megfenyegeti Malalát, hogy mindenkinek elárulja, Santillánnak sosem született fia.

118.
Flor visszanyeri az emlékezetét. Delfina legurul a lépcsõn. Federico orvost hív hozzá, de a lány nem engedi, hogy megvizsgálja, nehogy kiderüljön, hogy nem is terhes. Franco elhatározza, hogy felkutatja Flor apját. Beba mindenkinek elmondja, hogy õ Malala testvére. Malala õrültmek tünteti fel, és elmegyógyintézetbe viteti.

119.
Flor találkozik Maximilianóval, és azt hiszi, a tündérei küldtek neki egy új szerelmet. Fogalma sincs arról, hogy a gyerekek intézték neki interneten a randevút. Delfina egy anyakönyvvezetõt hív a házba, hogy azon nyomban összeadja Federicóval. Federico tintát önt a személyi igazolványára, hogy ne tudjanak összeházasodni.

120.
Malala lefizeti volt férje lakásának gondnokát, hogy azt hazudja, õ Flor édesapja. Lorenzo felhívja Delfinát, hogy meg ne próbáljon feleségül menni Federicóhoz, mert nagyon megbánja. A lány megijed, és lefújja a házasságot. Megjelennek Dominique szülei, és összevesznek azon, kinél legyen a kislány. Dominique nem akar elmenni velük.

121.
Federico felkeresi Flort Tita panziójában, hogy felköszöntse a születésnapján, és hogy rávegye, költözzön vissza, de a lány hajthatatlan. Delfina és Malala kétségbeesetten keresik a Lorenzo által küldött leleplezõ kazettákat. Flor öregasszonynak öltözve dadusnak jelentkezik a Fritzenwalden házban.

122.
Flort senki sem ismeri fel, Petrovna dadusként a gyerekek közelében lehet anélkül, hogy megszegné ígéretét, miszerint soha többé nem tér vissza. Franco a síparadicsomban találkozik Amélie-vel, de amikor udvarolni próbál neki, kiderül, hogy a lány férjnél van. Delfina a szemétbe dobja Flor ajándékait, melyeket Federico tett ki a lány kedvenc fája alá.

123.
Bata legénybúcsút szervez, Sofia azonnal féltékeny lesz, és a lányokkal követik a fiúkat a sztriptízbárba. Delfina legurul a lépcsõn, amikor Flort és Federicót csókolózni látja. Paloma mindent elkövet, hogy Julietának álcázva magát, Matias közelében legyen. Delfina azt mondja Federicónak, hogy szakítsanak, de arra nem számít, hogy a fiú örül majd a hírnek.

124.
Hogy Federicót a bûntudat Delfinához láncolja, Delfina és Malala kitalálják, hogy Delfina elveszítette a gyereket. A lány eljátssza, hogy szenved nem létezõ babája elvesztésétõl. Flor felajánlja, hogy élete végéig Delfinát fogja szolgálni, amiért miatta veszítette el a gyereket.

125.
Federico elmondja a testvéreinek, hogy Delfina elveszítette a gyereket. Mindenkit nagyon megrendít a hír, és a gyerekek megígérik, hogy ezután figyelmesek és kedvesek leszenek hozzá. Sofia szabályokat szab Batának a további közös életükhöz.

126.
Federico és Franco megpróbálják lebeszélni Flort a Hamupipõke-szereprõl, de Flor ragaszkodik ahhoz, hogy Delfinát szolgálja. Malala betársul a fodrászszalonba. Beba elõkeríti Cocát, az édesanyjukat, így Malala már nem tagadhatja le, hogy Beba valóban a testvére.

127.
Delfina megesketi Flort, hogy ezután távol tartja magát Federicótól. Nico felajánlja Palomának, hogy lakjon a házukban. Facha rábeszéli Batát, cserélje le a zárat a lakáson, hogy mielõbb megszabaduljon a zsarnokoskodó Sofiától. Lorenzo utasítja Palomát, hogy költözzön a Fritzenwalden-házba.

128.
Malala Flor egyik mágikus amulettjével a kezében kis híhán elárulja a lánynak, hogy õ valójában Alberto lánya. Paloma megpróbálja elcsábítani Francót. Nico dühöng, hogy a jóképû ikertestvére lecsapja a kezérõl a vak lányt.

129.
Malala elveszíti a naplóját, melybe minden titkát beleírta. A füzet Federicónál köt ki. Malala és Delfina mindent elkövetnek, hogy visszaszerezzék, mielõtt Federico beleolvashatna. Elhitetik vele, hogy a szörnyû titok, amirõl beszélnek az, hogy Claudio Bonilla és Malala egymásba szerettek.

130.
Malala valóban kezdi beleélni magát abba, hogy Claudio szerelmes belé. Váratlanul megérkezik Franz, hogy megvigasztalja Delfinát a gyerek elvesztése miatt. Franz egy európai producertõl ajánlatot hozott Floricienta együttesének. Mivel élõben akarja hallani az együttest, és még nem tudja, hogy Flor valójában Delfina szerepét játssza, Delfinának kell énekelnie.

131.
Franz rájön, hogy bolonddá tették, és Delfina nem Delfina, Flor pedig nem Flor, ezért éktelen haragra gerjed. Azonnal összepakolja az ajándékokat, elhatározza, hogy visszaindul Németországba, és minden üzleti kapcsolatot megszakít Federicóval. Flor meggyõzi, hogy maradjon még néhány napot.

132.
Flor elõad egy dalt Franznak, és a család legnagyobb megdöbbenésére Federico is bekapcsolódik, duettet énekelve Florral. Delfina tombol a dühtõl, Franz pedig rájön, hogy Flor és Federico tiszta szívbõl szeretik egymást, ezért felajánl egy nagyobb összeget és egy külföldi házat Malalának és Delfinának, hogy félreálljanak a szerelmesek útjából.

133.
Florencia kihallgatja Franz telefonbeszélgetését, és félreérti a helyzetet. Azt hiszi, õt akarja lefizetni, hogy távozzon. Delfina kikéri magának, hogy Franz pénzt ajánl neki. Azt állítja, õszintén szereti Federicót. Tomas úgy érzi, senki nem törõdik vele, ezért kitalál magának egy képzeletbeli barátot, akit Ramirónak keresztel el.

134.
Tomas és Roberta nem szeretik Amelie fiát, aki sok gonoszságot követ el, majd a többi gyerekre keni. Franco döbbenten veszi tudomásul, hogy a lány, aki a síparadicsomban megtetszett neki, Otto bácsikájuk fiatal özvegye. Ariel rá szeretné beszélni Flort, hogy dolgozzon a zöldségboltjában, legyenek minél többet együtt.

135.
Federico féltékeny Arielre, Delfina pedig rá akarja venni a fiút, hogy udvaroljon nyugodtan Flornak, mert õ lenne a legmegfelelõbb partner a lány számára. Ariel kempingezni hívja Flort. A lány belemegy, de azt hazudja, hogy Ariel nagyanyjához mennek. Federico azonban kihallgatta a beszélgetésüket, és titkon õ is kempingezni viszi a családot.

136.
Federico megsérül, miközben fát vág. Ariel a saját sátrába kíséri. Flor, aki azt hiszi, hogy Ariel van a takaró alatt, elmondja, mennyire szereti Federicót. Lorenzo felhívja Delfinát, és elmondja, hogy épp a Fritzenwalden-házban van, ahol megtalálta Malala titkos naplóját. Delfina követeli, hogy azonnal menjenek haza.

137.
Flor elhatározza, hogy Ariellel tart, és elhagyja a Fritzenwalden-házat, mert csakis így lesz képes elfelejteni Federicót. Lorenzo ráveszi Delfinát, hogy Federico bankjából pénzt utaljon a számlájára. Delfina eléri, hogy Federico személyi titkáraként dolgozzon, így könnyen hozzáfér a céges iratokhoz.

138.
Flort és az együttest egy hangfelvételre hívják, ám Flornak egyetlen hang sem jön ki a torkán. A többiek nagyon csalódottak. Delfina eltünteti a széfbõl a szerzõdést, amit Flor kötött Federicóval, miszerint feleségül fogja venni. Mala azt hazudja, hogy Delfina az öngyilkosságot fontolgatja, ha Federico elhagyja.

139.
Beba rájön, hogy Flor Santillan lánya, és hogy Malala mindvégig tudott róla. Malala pénzt ígér a lánynak a halgatásáért. A gyerekek aggódnak, ,ert Greta azt fontolgatja, hogy Európába utazik a szakáccsal.

140.
Beba nem bírja tovább magában tartani a titkot, ezért elmondja Federicónak, hogy Flor Alberto Santillan lánya. Federico kihívja Rosenbaumot Delfinához, mert a lány elhiteti vele, hogy öngyilkos akar lenni. A pszichiáter hipnotizálja Delfinát. Malala az utolsó pillanatban megakadályozza, hogy a lánya kifecsegje a titkaikat.

141.
Beba kis híján elárulja Flornak, hogy ki az édesapja, de Malala beléfojtja a szót. Matias követi Palomát Lorenzo lakásáig, de a fiú észreveszi és nem engedi be a lányt. Megjelenik Eduardo és átad Flornak egy ládikát. A ládikához nincs kulcs, így Flor nem tudja meg, mi van benne...

142.
Flor végre megtudja Bebától az apja nevét, és alig hiszi el, hogy õ is egy Santillan. Miután Delfina öngyilkossági színjátéka jól sikerült, Federico megígéri neki, hogy mellette marad, de egyelõre nem meri elmondani Flornak.

143.
Delfina eljátssza, hogy nagyon örül a hírnek, miszerint Flor a testvére. Malala azt mondja, azért nem szólt errõl korábban, mert fájt neki, hogy a férje megcsalta. Miután Flor megtudja, hogy Delfina csaknem a vonat elé vetette magát Federico miatt, elhatározza, hogy átengedi a szerelmét újdonsült nõvérének.

144.
Delfina rájön, hogy Paloma Lorenzo húga, de nem dobhatja ki a házból, mert a lány megzsarolja. Malala szeretné titokban tartani a nyilvánosság elõtt, hogy Flor is Alberto lánya. Federico arra buzdítja Flort, hogy vegye fel az apja nevét. Delfina kis híján elájul a dühtõl.

145.
Lorenzo beoson a Fritzenwalden-házba, hogy megleckéztesse Delfinát, amiért csapdát állított neki. Malala nem akarja átadni Flornak Alberto papírjait, de nagyon elégedett, amiért Flor újabban hallani sem akar az apjáról és az örökségrõl. Delfina átutal egy nagyobb összeget Federico bankszámlájáról Lorenzónak, de a bank tájékoztatja Federicót, aki letiltja a tranzakciót.

146.
Federico egy biztosítékot akar kicserélni, de közben áramütés éri. Az áramütés következtében a fiú a mennyországban találja magát, ahol találkozik halott apjával. Az apa azt tanácsolja, hallgasson a szívére, szakítson Delfinával és vegye feleségül Flort. Miután magához tér, csak halványan emlékszik apja tanácsára, és épp fordítva értelmezi.

147.
Flor a tündéreitõl vár segítséget, hogy eldöntse, Federicót válassza vagy Arielt. Ramiro nem szereti Francót, mert attól tart, udvarolni próbál az anyjának. Paloma csodálatos módon visszanyeri a látását, és Nico attól fél, hogy elveszíti a lányt, mert most már láthatja, mennyire csúnya.

148.
Ariel úgy dönt, az egész család elõtt kéri meg Flor kezét. Greta rájön, hogy Beba udvarlója, Oscar, az unokaöccse, és azzal fenyegetõzik, hogy elmondja az anyjának, hogy Oscar hûtlen a feleségéhez. Franco próbál rájönni Amelie féltve õrzött titkára, de csak sötétben tapogatózik.

149.
Nicolas szerelmet vall Palomának, de a lány végleg szakít vele. Flor bármennyire is szereti Federicót, nem akar a nõvére boldogságának útjába állni. Domenech igazgatónõ a Fritzenwalden családot bízza meg, hogy adjanak elõ egy színdarabot az anyák napi ünnepségen.

150.
Flor meglátja Delfinát Pedróval csókolózni, és úgy határoz, mégsem mond le Federicóról az álnok nõvére javára. Az elõadásra menet Amelie félrelép és kificamodik a bokája, ezért Greta kénytelen beugrani helyette. Delfina elhiteti mindenkivel, hogy Pedro kényszerítette arra a csókra.

151.
Federico elhatározza, hogy elhagyja Delfinát, és döbbenten látja, hogy Flor Ariellel csókolózik a kertben. A lány azért dönt Ariel mellett, hogy ne okozzon fájadalmat Delfinának. Lorenzo vízvezetékszerelõnek öltözve bejut a Fritzenwalden-házba, és mindenhová mikrofonokat tesz, hogy követhesse az eseményeket.

152.
A bizonyítványosztáskor kiderül, hogy a gyerekek iskolai teljesítménye leromlott. Federico Flort hibáztatja a történtekért. Franco észreveszi, hogy Amelie nem aludt otthon. A lánynak terhére van Franco állandó kérdezõsködése. Ariel szüleinek háza leég, ezért az összes háziállatukkal együtt a Fritzenwalden-házba költöznek.

153.
Federicót és Delfinát hazatérésükkor döbbenetes látvány fogadja. A nappali kutyák, madarak, és baromfik otthona lett. Federico azonnali távozásra szólítja fel az állatsereglet gazdáit. Delfina bevallja Malalának, hogy amikor évekkel korábban Lorenzóval járt, titokban összeházasodtak...

154.
Matias jó hírrel állít be: megtalálta Alberto végrendeletét. A felolvasásához azonban Delfinának, Malalának és Sofiának is jelen kell lennie. Hogy a végrendelet felolvasását meghiúsítsa, Malala Sofiához megy, és egész éjjel szóval tartja. Mivel Oscart Beba miatt rúgják ki a munkahelyérõl, elhatározza, hogy munkát keres neki, ezért felveszik manikûrösnek a szalonba.

155.
Matias felolvassa a végrendeletet, miszerint Alberto minden vagyonát Malalára, Delfinára és Sofiára hagyja. Senki sem tudja, hogy Lorenzo lefizetett egy tisztviselõt, és kicserélte az igazi végrendeletet egy hamisra. Federico születésnapján Flor a reptérre viszi, hogy a fiú újból hódolhasson szenvedélyének, a repülésnek. Federico ráveszi Flort, hogy repüljön vele, majd eljátssza, hogy kényszerleszállást hajt végre.

156.
Federico elhiteti Florral, hogy egy lakatlan szigeten hajtottak végre kényszerleszállást, ahol nincs térerõ. Mindent elkövet, hogy végre kettesben tölthessenek egy kis idõt. Delfina kihasználja Federico távollétét és Lorenzónál alszik, majd elmeséli Arielnek, hogy Flor Federicóval töltötte az éjszakát.

157.
Flor haragszik Delfinára a hangfelvétel miatt, és elhatározza, hogy nem mond le Federicóról az álnok nõvére miatt. Federico magántanárt fogad Franco és Nico mellé, de arra senki nem számít, hogy Nico és Wendy egymásba szeretnek, és a tanulásból semmi sem lesz. Pedro elhatározza, hogy elhagyja a házat, de pénzt és egy lakást követel Delfinától.

158.
Federico és Flor épp madárijesztõnek öltöznek, amikor Pedro és Delfina beosonnak a szobába csókolózni. Federico nem hisz a szemének, de amikor kérdõre vonja Delfinát, a lány azt állítja, hogy Pedro kényszerítette. A fiú nem árulja el az igazságot abban a reményben, hogy a lány bõkezû lesz vele. Lorenzo könyvelõt játszva beférkõzik a házba. Azon mesterkedik, hogy Federicót kiforgassa a vagyonából.

159.
Mivel Malala és Delfina átverik Pedrot, a sofõr végül elárulja Federicónak, hogy Delfina sohasem volt terhes.

160.
Delfina felháborítónak tartja, hogy Federico váratlanul egy idegen orvost hív, hogy megvizsgálja. Dr Fuks vért vesz a lánytól, és a mintát magával viszi a laboratóriumba. Arra senki sem gondol, hogy Lorenzo, takarítónak álcázva magát, kicseréli a kémcsövet. A doktor megállapítja, hogy Delfina egy furcsa, gyógyíthatatlan betegségben szenved.

161.
Delfina és Malala azt hiszik, lebuktak, ezért lopva távoznak a Fritzenwalden-házból. Federico utánuk megy, és könyörög, hogy menjenek vissza. Bonilla kioktatja Delfinát álbetegsége tüneteirõl, hogy minél jobban eljátssza a szerepét.

162.
Federico azt kéri Flortól, hogy viselje türelemmel még egy ideig a helyzetet, de addig is házasodjanak össze titokban. Flor azonban igazi esküvõt szeretne. A gyerekek rá akarják venni Sandrát, hogy dolgozzon a házban, de õ elárulja, hogy van valakije Saltában.

163.
Lorenzo mindenáron szeretne bejutni a villába, hogy megszerezze Federico vagyonát. Erre remek alkalom kínálkozik, amikor kiderül, hogy létezik egy kínai orvos, aki talán meggyógyíthatja Delfinát. Így Lorenzo Doktor Chin Huának öltözve megjelenik a Fritzenwalden-házban.

164.
Malala eleinte nem ismeri fel az orvosban Lorenzót, ezért mindenki legnagyobb döbbenetére nem engedi, hogy megvizsgálja Delfinát. Federico rajtakapja Nicót a tanárnõjével, Greta pedig Francót Amelie-vel. Az ikrek nem sok jóra számíthatnak.

165.
Amelie úgy dönt, mégsem utazik el. Döbbenten látja, hogy Fernando az ikreket szerzõdtette a helyére. Nico elköltözik. Martin azzal vádolja Federicót, hogy elüldözte a fivérét. Federicót megválasztják az év vállalkozójának. Az estélyre Flort szeretné magával vinni.

166.
Sofia rájön, hogy Delfina nem beteg, de Malala nem engedi, hogy elmondja Federicónak. Delfina elhiteti a húgával, hogy egy cipõben járnak, és Flor ellen uszítja, mondván, hogy elcsábította tõle a barátját, és csellel ráveszi, hogy Brazíliába utazzon, így nem kotyoghatja ki a titkot.

167.
Sofia a buszon döbben rá, hogy a nõvére ismét becsapta. Elhatározza, hogy levélben írja meg Federicónak az igazságot Delfináról. Lorenzo mindenképpen Maximo gróf közelébe akar férkõzni, mert tudja, hogy üzletet akar kötni Federicóval. Flor rábeszéli Federicót, hogy élete utolsó napjaiban tegye boldoggá Delfinát azzal, hogy feleségül veszi.

168.
Federico egy romantikus estét tölt Florral, melynek során hûségesküt tesznek. Lorenzónak sikerül Maximo bizalmába férkõznie. Evaristónak, a gróf inasának egyáltalán nem tetszik gazdája új barátja. Bonilla azt hazudja, hogy Delfina betegsége a végsõ stádiumba ért. Federico és Delfina meglátogatják Maximót.

169.
Delfina döbbenten látja, hogy a gróf tolószékes barátja nem más mint Lorenzo. Kis híján lebuknak, amikor Lorenzo arra kéri, hogy csókolja meg. Felbukkan Ramiro igazi apja, Gonzalo, aki szeretné visszakapni Amelie-t és a fiát. Lola és Mora segítenek neki. Folyamatosan zaklatják a lányt.

170.
A házassági ceremónia közben Sofia felhívja Federicót, hogy figyelmeztesse a nõvére hazugságaira, de megszakad a vonal, és a testvérei tiltakozása ellenére, Federico feleségül veszi Delfinát. Franco mindenáron meg akarja védeni Amelie-t, ezért megkeresi Gonzalót. Miután házasságot kötött Delfinával, Federico kibontja Sofia levelét, melybõl kiderül, hogy Delfina sosem volt beteg.

171.
Federicót lesújtja a hír, miszerint Delfina nem halálos beteg, csak ezzel a hazugsággal vetette feleségül magát. A lány be is vallja Flornak, hogy becsapta õket. Matias emlékezteti Malalát, hogy 24 órán belül még semmissé tehetõ a házasság. Malala közben új levelet ír Sofia nevében, melyben arra kéri Federicót, hogy tegye boldoggá halálos beteg nõvérét. A fiú teljesen összezavarodik.

172.
Federico váratlanul felfedezi Lorenzo és Paloma rejtekhelyét, és rájön, hogy minden hazugság volt, még a terhesség is. Eközben Delfina és a násznép a templomban vár Federicóra, hogy megtartsák az egyházi esküvõt. A késve érkezõ Federico az oltár elõtt kijelenti, hogy nem veszi feleségül Delfinát.

173.
Federico el akar utazni Florral, de közben még ki szeretné deríteni, ki volt Delfináék cinkosa. Malala, aki Lorenzóra akarja kenni az egészet, elmondja a fiúnak, hogy hol találja meg. Federico azt látja, hogy egy autó el akarja gázolni Maximót, ezért félrelöki és az autó õt gázolja el.

174.
Franco ki akarja dobni a gonosz Malalát és Delfinát a házból, de szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy mivel a bátyja nem kötött házassági szerzõdést Delfinával, és õ meg a testvérei kiskorúak, mindent Delfina örököl, és egyúttal õ lesz a törvényes gyámjuk is. Gonzalo egyre többet van Ramiróval, és Amelie nagyon aggódik a fia miatt. Federico a Mennyországból szemléli az eseményeket...

175.
Federico addig könyörög a mennyországban az Úrnak, míg az megengedi neki, hogy két órát eltöltsön a földön Maximo testében, és elintézzen néhány dolgot, hogy megvédje a testvéreit Delfinától. Delfina azzal vádolja Flort, hogy elrabolta a gyerekeket, ezért letartóztatják, de Lorenzo tanácsára visszavonja a feljelentést. A Maximo testébe költözött Federico megteszi a szükséges lépéseket testvérei védelmében...