Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Folytatás1

2010.03.07

101.
Lucecita szeretné tudni, hogy miért ilyen kedves Graciela Anitával és ezt szóvá is teszi a lány elõtt. Ariana megzsarolja Ramirót, hogy segítsen neki megszabadulni a gyermekétõl. Anita és David beszélgetnek a lány új életérõl, s közben Anita rákérdez David eredeti nevére, s ráveszi a férfit, hogy meséljen az apjáról. Míg Ariana Ramiróval találkozik, Eduardo és Emiliano otthon keresik az asszonyt.

102.
Miután Ariana elhatározta, hogy elveteti a gyermekét, az anyjával és Ramiróval is az orvoshoz beszél meg randevút. Közben Abelardo nem tudja magában tartani a hírt, amit véletlenül kihallgatott. Miután senki sem mer bemenni Amanda hálószobájába, az asszony rosszullétérõl még mindig nem tud senki. Graciela ügyvédje elkészíti a szerzõdést, amely alapján Maggie önálló életet kezdhet.

103.
Ariana és az orvos is tagadja, hogy bármi rosszra készültek volna, amikor Eduardo meglepi õket. Anita újabb ellenséget szerez a munkahelyén. Ariana összeesküvéssel vádolja meg Cachitát és Anitát, akik szerinte a pletykáról tehetnek. Abelardo és Dulce összetalálkoznak, s a lány tanácsot kér Abelardotól a férjével kapcsolatban.

104.
David és Lucecita belopóznak Abelardo lakásába, hogy egyedül lehessenek. Eközben Abelardo Dulcének próbálja bevallani valódi érzéseit. Anita újra a munkahelye elhagyására kényszerül, miután megjelennek a Bevándorlási Hivatal emberei. Hazaérve már várja õt Emiliano és Francisco, hogy megtudják tõle és Cachitától, hogy honnan tudtak az abortuszról.

105.
Amikor Amanda végre kórházba kerül, mindenki Davidot keresi, aki szõrén-szálán eltûnt. Eduardo meghallja, ahogy Ariana és az anyja Amanda betegségén mulat. Dulce megpróbálja elcsábítani a férjét, de a jelenet csúnya veszekedéssé fajul. Dulce hazamegy vigasztalásért és mindent elmesél Mercedesnek. David pedig magát hibáztatja nagyanyja betegségéért.

106.
Graciela nemcsak munkát ad Anitának, hanem igyekszik tanítgatni is. Anita bejelenti az asszonynak, hogy úgy érzi, ideje elválnia Davidtól. A korházban Ariana és Carlota a végrendeletrõl faggatják Ramirót, aki elõnyt igyekszik kovácsolni a tudásából. Graciela ráveszi Cachitát, hogy segítsen meglepetés születésnapi-partit rendezni Anitának.

107.
Lucecitának nagyon fáj, hogy a kórházban David Anitához fordul vigasztalásért. Ariana és Eduardo Amanda ágya mellett is veszekszenek, mivel a férfi rájön, hogy Ariana mit tervez. Ariana késõbb dühében Anitának támad, amiért el akarja venni tõle nemcsak Eduardot, de még a gyermekét is...

108.
Anita csak reggel, ébredéskor jön rá, hogy a születésnapját ünnepli. Carlota ellátogat Ramiro és Dulce otthonába, hogy nászajándékot vigyen a fiataloknak. Eduardo a titkárnõje segítségét kéri az Anitának szóló ajándékkal kapcsolatban, amit Ariana fel is fedez. Anita pedig egyre szomorúbb, hogy senki sem köszönti fel a születésnapján...

109.
A házban mindenki Anita születésnapjára készülõdik. Carlota belopódzik Ramiro irodájába, miután a férfi lakásában nem járt sikerrel. Ariana rájön, hogy Cachita házában buli van, s a férje is ott lehet. David bevallja Abelardonak, hogy viszonya van Lucecitával, és tanácsot kér tõle, hogy mit tegyen.

110.
Anita születésnapi bulija fergetegesre sikerül. Ám Eduardo hiába próbál beszélni a lánnyal, az ajándékot is inkább az édesapján keresztül adja Anitának. Az elsõ adandó alkalommal pedig megpróbál kiszedni valamit belõle az abortusszal kapcsolatban. Lucecita szerelmet vall Davidnak, amit a fiú egész különösen fogad.

111.
Ariana megjelenik a születésnapi bulin, és Eduardo megpróbálja megakadályozni, hogy botrányt rendezzen. Lucecita elmeséli Anitának, hogy mi történt közte és David közt. Amikor Eduardo igyekszik hazavinni a feleségét, ám a kapuban éppen összefutnak Anitával. Odahaza aztán Eduardónak meggyûlik a baja Arianával...

112.
Anita elmondja Cachitának, hogy annak idején látta Arianát csókolózni Ramiróval. Arianával történt veszekedésük után Eduardo úgy dönt, elköltözik otthonról. Amanda kiszolgáltatott helyzetben van, s retteg hogy Ariana vagy Carlota az életére tör. Maggie elmondja Julio-Cezarnak, hogy miért gyûlöli annyira Gracielát.

113.
Cachita Francisco atyától kér tanácsot, hogy mit tegyen Arianával kapcsolatban. David bíztató híreket kap az orvostól a nagyanyja állapotáról, Carlota õszinte rémületére. Eduardo ellátogat Franciscohoz a templomba, és elmondja neki, mennyire félti születendõ gyermekét. Carlota arra bíztatja Arianát, hogy forgassa ki mindenébõl Eduardót és az egész családját.

114.
Dulce házassága újra nehéz ponthoz érkezik, amikor a férje részegen ér haza egy este, s lehordja a feleségét. David megdöbben, amikor kiderül, hogy Anita önálló lakásba költözik. Graciela teljesen összetörik, amiért a fia és a lánya is gyûlöli õt. Eduardo megjelenik Cachitánál, hogy szállást keressen. Davidot a következõ megrázkódtatás akkor éri, amikor Anitához megérkezik Julio-Cezar.

115.
Eduardo szeretne beköltözni Davidhoz. David eközben meglátogatja a nagyanyját, hogy elpanaszolja neki, mit tett Anita. Az asszony betegágya mellõl azonban hamar elcsábítja a csinos fiatal doktornõ. Dulce ellátogat a nõgyógyászához, hogy a segítségét kérje. Gracielát Billy iskolaigazgatója hívatja a fiú viselkedése miatt.

116.
Eduardo az apja hívására visszatér az otthonába, hogy megakadályozza Arianát, hogy a holmiját elégesse. A kórházban közlik Daviddal, hogy a nagyanyja az agyvérzés következtében egyelõre nem tud beszélni, s részlegesen meg is bénult. Lucecita sírva tér haza, miután rajtakapta Davidot a doktornõvel. Cachita ráébred, hogy az unokája szerelmes...

117.
Maggie Graciela fejéhez vágja, hogy az asszony õt sosem szerette, mert mióta az öccse megszületett, mindig Billyt helyezte a lány elé, s most pedig inkább Anitát segíti helyette. Anita elutasítja Eduardo jövõvel kapcsolatos terveit. Ramiro elõkészíti Ariana és Eduardo válási papírjait, amiben Eduardo minden vagyona a volt felesége kezére jutna.

118.
Maggie beköltözik az új lakásába, ahol az elsõ szomszéd, akivel megismerkedik, Ramiro. Miután Eduardo megzavarja David légyottját az ifjú doktornõvel, David mindent elkövet, hogy eltávolítsa Eduardót a lakásából. Ambar, hogy megszabaduljon a gyermekvédelem figyelmétõl úgy dönt, hogy elköltöznek. Francisco elhatározza, hogy elmondja Gracielának, amit Billyrõl megtudott.

119.
Arianát meglepi, hogy Eduardo szó nélkül aláírja a válási papírokat. Mielõtt Ambar elszökhetne, a hatóság emberei megérkeznek, hogy elvigyék Angiet. Graciela és Francisco arra kérik Billyt, hogy hallgasson rájuk is, s megígérik a fiúnak, hogy megbízzák Julio-Cezart, hogy segítsen Ambaron. Ariana kidobatja Emilianot a vállalattól, s Eduardót is arra kéri, hogy
mondjon le az állásáról.

120.
A bíró, akihez Julio-Cezar fordul, nem hajlandó segíteni Angien. Emiliano pedig aggódik, hogy mire lesz még képes a menye, hogy tönkretegye a fiát. David, hogy felvidítsa Eduardot, bevallja, hogy aláírta a válási papírokat, s közte és Anita közt sosem volt más, mint barátság. Ahogy Amanda hazakerül, Carlota átveszi a háza felett a hatalmat.

121.
Graciela és Billy meglepik Maggiet Karácsony este, hogy együtt legyenek. Cachita házában együtt ünnepel szinte mindenki, ahová Dulce és Mercedes is beállítanak. David hiába próbálja meglátogatni a nagyanyját szenteste, nem tud bejutni a házba. Ezalatt odabent Ariana, Amanda és Ramiro együtt ünneplik a gyõzelmüket.

122.
David bejut a nagyanyja házába, és azonnal sejti, hogy valami nem stimmel a többiek viselkedésében. Dulce Abelardo vállán sírja ki a bánatát a férje miatt, aki nélküle tölti a Karácsonyt. Ariana megpróbálja elhitetni Daviddal, hogy Amanda az unokája bûnei miatt lett beteg. Majd Ramirót bízza meg, hogy soha többé ne engedje be a házba Davidot.

123.
Ramiro, Ariana megbízásából felbérel egy nehézfiút, hogy tegye el láb alól Anitát. Ambar eltûnik, s Angie egyre jobban aggódik érte. Graciela összehivatja az igazgatótanácsot, hogy biztosítsa Eduardo helyét a vállalatnál. Cachita ellátogat Amandához, hogy kiderítse mi folyik az asszony házában és ha kell, segítsen neki.

124.
Miután Anitát elgázolja egy autó, Graciela a lánnyal tart a kórházba, ahol az orvosnak bevallja, hogy Anita a lánya. Cachita Amandán úgy próbál segíteni, hogy igyekszik megszöktetni a házából, hogy végre kikerüljön Ariana és Carlota keze alól. Amikor Eduardo megérkezik a kórházba, meghallja, hogy az orvos Anita anyjának véli Gracielát.

125.
Ariana, Amanda és Carlota Anita halálhírét ünneplik. A kórházban eközben Anita elmondja Eduardónak, hogy úgy véli, az autó vezetõje meg akarta ölni õt. Cachita elmondja Davidnak, hogy szerinte is kínozzák Amandát a rokonai. Lucecita ad még egy esélyt Davidnak, hogy megmagyarázza a viselkedését...

126.
Ariana a kórházban megfenyegeti Eduardót és Anitát, miután végignézi, ahogy a szerelmesek csókolóznak. Amanda házát meglátogatja a rendõrség, hogy ellenõrizze David állításait. Memo és Francisco verekedésbe keverednek, amikor megpróbálják Ambart kimenteni a mulatóból. A kórházban megjelenik Anita ügyvédje is, David és Eduardo õszinte felháborodására.

127.
Egy idõben két válóper is zajlik: Anita és David ugyanakkor jelenik meg a bíróságon, mint Ariana és Eduardo. Dulce véletlenül meghallja, ahogy Maggie üzenetet hagy a férjének. David mindent megtesz azért, hogy helyreállítsa a viszonyát Lucecitával, de minden igyekezete balul sül el. Lucecita pedig Abelardóval osztja meg a bánatát.

128.
Ariana kihallgatja, ahogy Emiliano elmeséli Anita és Graciela igaz történetét Eduardónak. Graciela elmegy az orvoshoz, ahol nem kap megnyugtató eredményt. Anita Cachita konyhájában talál egy fiatalkori fotót az anyjáról, Cachitáról és egy számára ismeretlen fiatal lányról. Dulce úgy dönt, elmegy Ramiro titokzatos randevújára...

129.
David úgy dönt, hogy Cachita elõszobájában várja ki, míg Lucecita elõkerül, azonban egyszer csak megjelenik Emiliano és kidobja a fiút. Eduardot megrázza az igazság Anitával és Gracielával kapcsolatban, és Francisco atyához megy segítségért. Ott azonban összetalálkozik Gracielával. David Abelardohoz fordul a Lucecitával kapcsolatos problémáival.

130.
Anita és Eduardo a közös életüket tervezgetik. Eduardo úgy érzi, hogy nem mondhatja el a lánynak, amit az édesanyjáról megtudott. Dulce bánatában Abelardohoz fordul, s egy idõ után úgy döntenek, mulatni mennek, hogy elfelejtsék a gondjaikat. Graciela retteg a betegsége miatt, s úgy dönt, kiönti a szívét a fiának.

131.
David mulatni megy, ahol majdnem lebukik Lucecita elõtt. Lucecita hiába vesz részt a legjobb partikon, sehol sem érzi jól magát. Dulce megrémül attól, amit Abelardóval tett, és hazarohan, nehogy Ramiro rájöjjön, mi történt. Ramiro eközben Arianához megy panaszkodni a felesége viselkedése miatt.

132.
Dulce ellátogat Francisco atyához, hogy megszabaduljon a bûntudattól. Amikor Anita ellátogat Gracielához, Billy óriási szeretettel fogadja. Ariana és Carlota Amanda füle hallatára tervezgetik az asszony meggyilkolását. Graciela segít Anitának egy büfé beindításában, s elszólja magát, hogy orvoshoz kell mennie. Anita pedig elmeséli az asszonynak, hogy már az esküvõt tervezik Eduardóval.

133.
Maggie bejelenti az igényét Arianának, hogy õ is a cégnél akar dolgozni. David aggódó telefont kap Amanda házából, hogy a nagyanyja nagyon rossz állapotban van, s Carlotáék csak rontanak a helyzetén. Emiliano meglátogatja Gracielát, s igyekszik jókedvre deríteni az asszonyt. Látogatását azonban Cachita zavarja meg...

134.
Maggie mindenáron bosszút akar állni Gracielán, de meglepõdik, amikor az asszony örül, hogy a vállalatnál fog dolgozni õ is. David rendõrrel érkezik Amanda házába, s elvisznek megvizsgáltatni egy adagot abból az ételbõl, amivel Carlota etette az asszonyt. Ariana mulatni megy Ramiróval, ahol azonban azonnal összetalálkozik Anita ügyvédjével....

135.
Graciela gyónni meg Francisco atyához és elmondja neki, hogy beteg. Anita Lucecitával a büfé nyitására készül, s ezért nem megy el Eduardóval az üzleti tárgyalására. Graciela végül úgy dönt, hogy visszaadja a levelet Cachitának. Ramiro "titkos forrása" jelenti a férfinak, hogy Anita és Eduardo két hét múlva összeházasodnak.

136.
Amikor Ariana értesül Eduardo közelgõ esküvõjérõl, úgy dönt, hogy megöleti Anitát. Anita ügyvédje elmeséli a lánynak, hogy mit látott a mulatóban. Carlota minden mesterkedése ellenére Amanda életben marad, s egy biztonságos kórházba kerül. Eduardo pedig gyanítja, hogy Ariana megcsalta õt a házasságuk alatt.

137.
David mindent elkövet, hogy Amanda minél tovább a kórházban maradhasson és õrzi az asszony szobáját. Amanda ágya mellett eközben megjelenik a titokzatos idegen is... Anita alig várja, hogy megnyissa a standját. Graciela is meglátogatja Amandát, hogy elmondja neki, megbocsát mindenért, s végül kiönti a szívét.

138.
Anita megnyitja a büféjét, de az elsõ órákban nem túl nagy az érdeklõdés. David Julio Cezarhoz fordul, hogy segítsen neki a nagyanyja ügyében. Graciela magányosan, titokban megy a kórházba mûtétre, s Emiliano nevét adja meg, ha valakit értesíteni kellene. Az Eduardo által megbízott könyvvizsgáló eközben különös dolgokra bukkan...

139.
Eduardo számon kéri a cég - Ramiro nevéhez fûzõdõ - piszkos ügyeit Arianán és Ramirón. Ariana pedig természetesen mindent Ramiro nyakába varr. Emiliano Graciela betegágya mellett várja, hogy az asszony magához térjen. Amanda fia - akit eddig mindenki halottnak hitt - titokban megpróbál összeismerkedni Anitával. Ám a lány büféjét éppen akkor látogatja meg Cachita is...

140.
Cachita ellátogat Amandához a kórházba, hogy meséljen neki a "látomásáról", vagyis a Rafaelóval történt találkozásáról. Julio Cezar átadja az idézést Carlotának. Eduardo az Arianával való összeütközés után még jobban aggódik Anita épségéért. Úgy dönt, itt az ideje, hogy meglepje a lányt. Emiliano hazaviszi a kórházból Gracielát.

141.
Ariana Ramiro rosszhírû partnereivel kér találkozót, hogy megbízza õket valamivel. Anita és Eduardo meglepik otthon Gracielát, s ott találják Emiliánot is. Dulce úgy érzi, hogy õ a hibás amiért a házassága nem mûködik, ezért összecsomagol, hogy elhagyja Ramirót, aki éppen ekkor toppan be. Rafaelo úgy dönt, hogy elmegy Gracielához...

142.
Anita Graciela házában tartja a leánybúcsúztatóját, s ezalatt a legénybúcsún is egyre jobb a hangulat. Ariana pedig már elõre ünnepli a gyilkosság sikerét, amit az esküvõn fognak elkövetni Anita ellen. Rafaelo bajban van, ezért el kellene hagynia a várost, de úgy dönt, ha távolról is, de látni akarja az esküvõt. Anita az esküvõje elõtt meglátogatja Amandát...

143.
Anita Gracielánál tölti az utolsó éjszakát az esküvõje elõtt. Cachita kártyát vet, s annyira sötétnek látszik a jövõ, hogy arra kéri Eduardót, hogy mondja le az esküvõt. Graciela látni véli Rafaelót, s halálra rémül. Amikor Eduardo megtudja, hogy Ramiro fizetett minden információért, ami az esküvõjükrõl szól, õ maga is aggódni kezd.

144.
Mindenki megdöbben Eduardo hihetetlen lépésén. Eduardo a bérgyilkosokat veszi üldözõbe, míg a megdöbbent násznép Anita után ered. Julio Cezar is azonnal Anita segítségére siet. Eduardo összeverekszik a bérgyilkosokkal, akik leütik, és túszként magukkal viszik. Emiliano és David pedig mindent felforgatnak utána...

145.
Billy próbálja rávenni az anyját, hogy mondja el az igazságot Anitának. A beszélgetésüket azonban kihallgatja Maggie is, és elkeseredett lépésre szánja el magát. Francisco atya megtudja Cachitától, hogy Anita Amanda unokája. Anita reménykedik, hogy Eduardo nemsokára eljön érte a börtönbe, de helyette váratlan látogatója érkezik.

146.
Maggie hírei megtörik Anitát. Emiliano hiába kutat a fia után, amikor Mercedes elmondja neki, hogy mit hallgatott ki Ariana telefonbeszélgetésébõl. Eduardo mindent elkövet, hogy ki tudjon szabadulni a bérgyilkosok karmából. David is megtudja Lucecitától, hogy Anitához milyen rokoni szálak kötik, ám õt nagyon megrázza a hír, s azt hiszi, csak Lucecita viccérõl van szó.

147.
Graciela végre úgy dönt, itt az ideje, hogy elmondja az igazságot a lányának. Emiliano elmegy Arianához, hogy megtudja, hol van Eduardo. Graciela és Anita beszélgetése nem úgy sikerül, ahogy azt az asszony remélte. Cachitánál összegyûlik mindenki, aki segíteni szeretne Anitán. David pedig Cachita ellen fordul, amiért az nem mondta el neki az igazat Anitával kapcsolatban.

148.
Ramiro arra kéri Dulcét, hogy csomagoljon be, hogy elhagyhassák a várost. A lány úgy érzi, itt a lehetõség, hogy rendbe hozza a házasságát. Ariana esküt tesz, hogy bármi áron is, de örökre tönkre teszi Anitát. Anita Gracielától megtud mindent a múltjáról és a családjáról, amitõl teljesen összetörik...

149.
Anitát meglátogatja Ariana a börtönben és búcsúajándékot is visz neki. Graciela teljesen összeomlik Anita elutasítása után. Amikor Maggie beállít a házba, Billy kidobja a lányt. Eduardo továbbra is fogságban van, de elkeseredetten küzd, hogy kiszabaduljon. Ariana és Carlota pezsgõt bontanak és az Anita feletti gyõzelmüket ünneplik.

150.
Eduardo kiszabadul, de menekülnie kell a fogva tartói elõl. Anita a börtönigazgatóhoz fordul, mert el akarja hagyni az Egyesült Államokat. Graciela elmondja Emiliánónak, hogy nem bírta bevallani Anitának, hogy annak idején megerõszakolták. Mindenki összegyûlik a börtön elõtt, hogy végignézzék, ahogy Anita elindul Mexikó felé.

151.
Eduardo az utolsó pillanatban érkezik a börtön elé, ahol végig kell néznie, ahogy Anitát kitoloncolják. David Anitával való kapcsolatától mesél Lucecitának. A lánynak pedig lelkiismeret-furdalása van mindazért, ami korábban közte és Anita között történt. Ariana még a repülõtérre is kimegy, mert sejti, hogy Eduardo odáig fogja követni Anitát.

152.
Eduardo a reptéren újra Ariana és az emberei karmaiba kerül. Graciela eközben úgy dönt, hogy elindul Mexikóba, hogy megkeresse Anitát. Emiliano nagyon aggódik az asszony egészségéért, s arra kéri, hogy látogasson meg egy orvost, ha megérkezik. Lucecita és David békét kötnek, s úgy döntenek, hogy barátok lesznek.

153.
Ariana elmondja Eduardónak, hogy a gyermek, akit a szíve alatt hord, nem az õ gyermeke. Dulce végre úgy dönt, hogy elhagyja Ramirót, s az elsõ útja Abelardóhoz vezet. Abelardo pedig igazi barátként viselkedik. Ariana végezni akar Eduardóval, de úgy gondolja, hogy "közönségre" is szükség van a férfi halálához. Autóba ülteti Eduardót, és száguldani kezdenek...

154.
Eduardo a baleset után kórházba kerül. Anita Mexikóba érkezve azonnal a székesegyházhoz megy, ahova Eduardo küldte. Graciela nem sokkal utána érkezik a repülõtérre, de fogalma sincs, hogy hogyan kezdjen bele a kutatásba. Eközben Emiliano a kórház kápolnájában a fia életéért imádkozik.

155.
Az orvos megnyugtatja az Eduardóért aggódókat, hogy a mûtét jól sikerült. Ariana hallgatózni küldi az édesanyját, hogy tudja meg, milyen állapotban van Eduardo. Emiliano számon kéri Arianát, hogy miért volt együtt Eduardóval a balesetnél. Cachita Amanda segítségével kitalálja, hogy hogyan segíthet a távolból Anita helyzetén.

156.
Graciela magánnyomozót fogad, hogy az keresse meg Anitát. A kórházban megjelenik a rendõrség, hogy kihallgassa Arianát a baleset körülményeivel kapcsolatban. Az asszony mindent elkövet, hogy amíg csak lehet benn maradhasson a kórházban. Anita egyre reményvesztettebb, egyre csak várja Eduardo érkezését, de az idõ csak múlik...

157.
Az orvos megmondja Arianának, hogy nincs indoka arra, hogy továbbra is a kórházban tartsa. Az asszony a távozás elõtt azonban még el akar búcsúzni Eduardótól. Ambar új emberként tér haza a lányához, Angiehez. Anita - mire Rafaelo rátalál - a hosszú várakozásban rettenetesen legyengül, s végleg elveszíti az élni akarását. Eduardo végre magához tér a kórházban...

158.
Miután Rafaelo megtudja, hogy mi történt Anitával, mindent elkövet, hogy rátaláljon a lányára. Ez végül egy szegénykórházban sikerül neki, ahol a lány napok óta eszméletlenül fekszik. Ariana a rendõrségen van kihallgatáson, és Ramiro jelenik meg vele az ügyvédeként. Közben Eduardo ágya mellett minden barátja megjelenik, s próbálják az emlékeit visszahozni...

159.
Az orvos elmondja Gracielának, hogy Anita szervezete nagyon legyengült, de a fõ baj, amiért nem tud felgyógyulni, az a depresszió. Ariana teljes fegyvertárát beveti férje betegágya mellett, hogy Eduardo csak rá emlékezzen. Ambar otthonában újra megjelenik a gyámügy tisztségviselõje, s közli az asszonnyal, bíróság elõtt kell harcolnia a lányáért.

160.
Eduardo orvosa igyekszik megértetni a családdal és a barátokkal, hogy a legjobb lenne, ha békén hagynák egy ideig a beteget. Ramiro a vállalat élén igyekszik kihasználni Eduardo betegségét, s a lehetõ legtöbb pénzt megszerezni magának. Graciela a lánya ágya mellett tölti az idõt, s reméli, hogy Anita már megbocsátott neki.

161.
Ariana elhatározza, hogy mielõtt bárki beszélhetne Eduardónak az általa elkövetett dolgokról, a legjobb, ha õ mesél elõször a férfinak. Ezért egy fotóalbummal érkezik a kórházba. Eközben Dulce megpróbálja rávenni Emilianót, hogy tartsák be az orvos tanácsát, és ne sürgessék Eddiet. Eduardo pedig megtalálja a fotók között Anita képét...

162.
Graciela rászánja magát, hogy Rafaelo segítségét kérje a lányuk érdekében, mert nem lát más reményt. Maggie találkozni akar Gracielával, hogy a vállalat ügyeirõl beszéljen vele. Rafaelo meglátogatja Anitát. Eduardo nagyon kedvesnek találja Arianát, aki a házasságukról és a családról mesél a férfinak.

163.
Eduardo az édesapját kérdezi a házasságáról és születendõ gyermekérõl. Rafaelo a barátságát ajánlja fel Anitának. Ariana és Emiliano egymásnak esnek Eduardo szeme láttára. A férfi pedig egyre kevésbé érti, hogy mi történik körülötte. Ariana be akarja bizonyítani Emilianonak, hogy a fia tényleg el akarta hagyni Anitát. Graciela meghallgatja Anita titokzatos magnószalagját...

164.
Emiliano nem tudja elhinni, amit a fia tett. Graciela Eduardo iránt érzett dühében Emilianóval is összeveszik. Ramiro kitartóan sikkasztja a vállalat pénzét, s arra próbálja rávenni Arianát, hogy minél hamarabb tûnjenek el a városból. Anita egyre gyengébb, már enni sem hajlandó. Graciela kétségbeesett lépésre szánja el magát...

165.
Ariana elmegy Cachita házába, hogy összeszedje Eduardo holmiját. Graciela átad egy telefont Anitának, hogy bizonyosodjon meg maga az igazságról. Lassan mindenki megtudja, hogy Eduardo volt az, aki feljelentette Anitát. Lucecita elmondja Davidnak, hogy szerinte Eduardo csak tetteti az emlékezetkiesését. Cachita arra kéri Dulcét, hogy vigyázzon Emiliánóra...

166.
Ariana és Eduardo New Yorkba érkeznek. Graciela és Rafaelo megígérik Anitának, hogy segítenek neki. Graciela azonban aggódik a lánya viselkedése miatt. Eduardót eközben rémálmok gyötrik. Emiliano elmegy Carlotához, hogy kiderítse, hová vitte Ariana Eduardót. Ambarnak meg kell jelennie a bíróság elõtt Angie gyámsága miatt...

167.
Anita Rafaelo házába költözik, s arra kéri Gracielát, hogy az asszony is maradjon ott. Eduardo arról faggatja Arianát, hogy milyen közös élményeik voltak, s mi köti össze õket. Anita készülõdik a visszatérésére, s minderre hat hónapot ad magának. Arianához és Eduardóhoz Carlota is csatlakozik New Yorkban...

168.
Eduardo egyre rosszabbul érzi magát New Yorkban és megdöbbenti, hogy Ariana milyen érzéketlen anya. Graciela újra felfedezi magán a betegség jeleit. Fél év elteltével jelentkezik Eduardo elsõ emlékképe. Maggie a vállalatnál talál állást és feltûnik neki, hogy a pénzügyek rendezetlenül zajlanak. David továbbra is kettõs játékot játszik Lucecitával.

169.
Eduardo szeretné megtudni Arianától, hogy annak idején miért váltak el. Amikor Maggie megpróbálja megtudni, hogy hová tûnik a pénz a cégbõl, ám Ramiro és a fõkönyvelõ mindent Eduardo korábbi ténykedéseire fog. Maggie a beszélgetés után Gracielához fordul segítségért. Amanda állapotában pedig hosszú idõ után végre némi javulás áll be.

170.
Eduardo beszél az édesapjával, s utána úgy dönt, hogy ideje hazatérniük Miamiba. Amikor Graciela hazatér, rövid idõn belül újra összeveszik Maggievel. Rafaelo megpróbálja elmondani az igazat Anitának magáról és Gracieláról. Ramiro meglátogatja a hazatérés másnapján Eduardót, hogy tájékoztassa a vállalat helyzetérõl.

171.
Graciela megjelenik a vállalatnál, ahol ellenségesen viselkedik Emilianoval. Cachita kártyát vet Lucecitának. Eduardo ellátogat a templomba, hogy Franciscotól a valódi énjérõl tudjon meg valamit. David is megérkezik a vállalati ülésre, és meglepetést tartogat. Graciela megtudja, hogy Eduradónak emlékezetkiesése van.

172.
Eduardo ellátogat Cachita házához, ahol cseppet sem fogadják õt örömmel. David elmondja neki, hogy alighanem az õ lelkén szárad a cég tönkretétele. Eduardo azonban nem elégszik meg ennyi információval. Julio Cezar a vállalati ülés után találkozik Anitával, s aggódik a lány és az anyja terve miatt. Ariana és Carlota pedig alig várják, hogy megismerjék a titokzatos befektetõt.

 

173.
Mindenki megkapja a roppant különös, személyre szóló meghívót az esti fogadásra, s este nyolckor össze is gyûlnek a megjelölt helyen. Eduardo fedezékbõl figyeli az est eseményeit, s Francisco segítségét kéri a történtek megértésében. Anita mindenkivel eltölt néhány percet...

174.
Az estély végén Anita és Eduardo összetalálkoznak... Ariana és Ramiro eközben mindent elkövetnek, hogy Eduardót megtalálják. Cachita ráparancsol Lucecitára, hogy nézzen szembe a helyzetével és tudja meg végre, hogy gyereket vár-e. Ariana megpróbálja megtiltani Eduardónak, hogy Anitával találkozzon.

175.
Francisco atya felkeresi Anitát, hogy megtudja, mit is akar a lány valójában. Cachita igyekszik rávenni az unokáját, hogy mondja el az igazat Davidnak. Ariana azt mondja Eduardónak, hogy ugyan a férfi annak idején elhagyta õt Anita miatt, de a baleset napján kibékültek és a közös élet mellett döntöttek.

176.
Carlota hazatérvén minden cuccát Amanda háza elõtt találja. Emiliano rájön, hogy úgy segíthet leginkább a fián, ha elmesél neki mindent, amit tud. Eduardo elmegy Anitához, hogy feltegye a következõ kérdését. Graciela fia alig várja, hogy Anitával találkozhasson, míg Maggie továbbra is ellenségnek tekinti a lányt.

177.
Ariana is meglátogatja Anitát a szállodában, ahol éppen Eduardo a reggelijét tölti a lánnyal. Carlota megpróbál a lányától, majd Ramirótól segítséget kérni, de az egyetlen megoldásnak azt javasolja mindenki, hogy költözzön be Amanda házának cselédszobájába. Ariana õrjöng, amiért Eduardót Anitával találta, s Eddie rájön, hogy a nõ csak kitalálta a korábbi romantikus életüket.

178.
Anita elmegy Cachitához a nagyanyjáért, a ház lakóit pedig megrázza az Anitában végbement változás. David nem tud szembenézni az írásszakértõ által megállapított eredménnyel. Eduardo elmegy a régi otthonába, ahol Anitával élt, hogy megpróbáljon emlékek után kutatni. Anita ajándékot küld Carlotának és Eduardónak.

179.
Lucecita nagyon meglepi Anitát, amikor beállít és elmondja a véleményét a lánynak. Cachitának nagyon hiányzik Amanda, s hogy enyhítse magányát, kártyát vet. David nem tudja mire vélni, hogy talál magáról egy - a diplomaosztóján készült - fotót Abelardo lakásában. Anita ellátogat Graciela házába, hogy Billyvel találkozzon.

180.
Eduardo ellátogat Anitához, hogy a lány jelenlétében nyissa ki az ajándékát. Ariana Ramiróval tölti az estét egy bárban, ahol a beszélgetésüknek fültanúja lesz Abelardo. Anita védelmezõje, Adonis elmondja a lánynak, hogy a Contreras házban egy régi ismerõsével találkozott, Mercedesszel, aki segíteni fog nekik. Abelardo megzavarodik a titoktól, ami a tudomására jut...

181.
Abelardo Cachitához fordul, hogy segítsen neki eldönteni, mitévõ legyen a titokkal kapcsolatban. Beszélgetésüket azonban az elejétõl a végéig kihallgatja Lucecita is. Lucecita elsõ útja pedig Anitához vezet. Eduardo azzal az indokkal megy el otthonról, hogy ajándékot vegyen Dulcénak, de Davidhoz megy, hogy minél többet megtudjon az esküvõjérõl.

182.
Anita megmutatja a hangszalagot Eduardónak, aki nem tudja felfogni, amit hall. Ramiro üzleti ajánlatot kap Anitától. Francisco és Emiliano aggódnak Eduardoért, mert úgy érzik, hogy mindenki a férfi ellen dolgozik. Graciela és az ügyvédje azonnal összehívja az igazgatótanácsot. Eduardo úgy véli, nem haragjában, hanem félelmében követte el az árulását...

183.
Dulce Abelardohoz fordul vigasztalásért. Mercedes hajszerzõ akciója félresikerül. Anitát megrázza a felismerés, hogy még mindig érez valamit Eduardo iránt. Eduardo Franciscohoz megy, hogy elmesélje neki, mi történt közte és Anita között. Az elnökségi ülésen Anitát választják a vállalat új elnökévé. Az ülésre pedig beállít Eduardo is...

184.
Eduardo kilátogat az építkezésre, ahol a munkatársai megmutatják neki a házat, amit annak idején a menyasszonyának építtetett. Dulce és Abelardo kirándulásán a férfi úgy dönt, hogy elmondja magáról az igazat Dulcenak. Anita terveiben a következõ lépéshez érkezik: egy különleges ismeretlent hoz vissza Carlota és Ariana életébe.

185.
Arianát megrázza az apja érkezése. Anita eközben azon aggódik, hogy a bosszúhadjáratával ártatlan embereknek is szenvedést okoz. Julio Cezar vacsorára hívja Anitát, amikor betoppan a dühöngõ Ariana, hogy felelõsségre vonja õt. Ramiro társa, Aguilera megfenyegeti a férfit, hogy ha tovább folytatják a sikkasztást, neki is nagyobb rész jár...

186.
Julio Cezar hamar rájön, hogy az étteremben Anita kihasználta a jelenlétét. Carlota összetörik Filemon látogatása után, s italba fojtja a bánatát. Ramiro beállít Emiliano házába, hogy hazavigye a feleségét. David segít Amandának, hogy az asszony visszatérhessen a normális életbe. Ariana pedig mindent elkövet, hogy az esti jelenetet elfeledtesse Eduardóval.

187.
Ariana dührohamot kap Anita telefonhívása miatt. David beszélni akar Abelardoval a gondjairól, de nem találja otthon a férfit. A lakásában azonban különös dolgokat talál. Lucecita Anitához megy, hogy elmesélje neki David különös viselkedését, majd hiányolja a régi Anitával folytatott beszélgetéseket

188.
Maggie kisemmizve érzi magát a családi vagyonból. Graciela egyre rosszabb állapotba kerül, de nem vallja be, hogy beteg. Ramiro õrjöng, amiért Dulce még mindig nem került elõ. Lucecita segít Abelardonak átalakulni, hogy meglephesse Dulcét. Cachita megpróbálja rávenni Amandát, hogy most hogy már tud írni, írja le az igazságot Davidnak az édesapjáról.

189.
Az orvos azt javasolja Gracielának, hogy mondja el a családjának a valós helyzetét, mert a betegsége egyre csak rosszabbodik. Anita hajókázásra invitálja Eduardót. Ramiro megjelenik Abelardo lakásában és botrányt rendez. Ariana és Carlota kártyapartija botrányba fullad, amikor megjelenik Filemon. Davidot nem hagyja nyugodni a kérdés, kinek vett játékokat Abelardo?

190.
Amikor Lucecita ráébred, hogy Anita mire készül, elmondja a lánynak a véleményét. David beront a nagyanyjához, hogy sikerüljön egy képet szerezni az édesapjáról. Eduardo, Ariana kérésére megpróbálja rávenni Filemont, hogy hagyja békén a lányát. Lucecita segít Davidnak a nyomozásban, de közben Cachitához fordul tanácsért. Eduardo úgy dönt, hogy elköltözik otthonról.

191.
Abelardo elmondja Davidnak az igazat, Eduardo pedig elmegy Anitához. Eközben Ariana rendületlenül nyomoz a férje után. David durván megbántja Abelardót. Anita elmondja Amandának, hogy mennyire rosszul érzi magát azért, amivé vált. Ariana botrányt rendez, amiért Eduardo nem töltötte otthon az éjszakát. A férfi elmondja neki õszintén, hogy mit érez...

192.
Mercedes értesíti Adonist, hogy Eduardo elköltözött otthonról. Eduardo Davidhoz megy elõször, hogy hátha õ újra befogadja. Graciela meglátogatja Anitát, hogy bejelentse, egy idõre elutazik. Elmondja a lánynak, hogy nem ért egyet azzal, amit tenni akar, de a betegségérõl nem beszél. Dulce hazamegy, hogy elhozzon egy-két dolgot a lakásából.

193.
Graciela egyedül megy a kórházba. David ellátogat Amandához, hogy számon kérje rajta az igazságot. Anita bocsánatot kér mindenkitõl Cachita házában. Cachita azonban gyanítja, hogy csak színjátékot lát. Graciela a kórházban összeomlik, s felhívja Francisco atyát. Anita megpróbálja rávenni Eduardót, hogy házasodjanak össze. Billy sejti, hogy az anyjának valami baja van...

194.
Eduardo kihallgatja Anita és Julio Cezar beszélgetését, amiben a férfi szerelmet vall a lánynak. Ramiro eközben felfogad néhány kemény fiút, hogy bosszút álljon Abelardón. Mercedes megpróbál Ariana lelkére beszélni, hogy ha vissza akarja kapni a férjét, ne fusson utána. Eduardo megpróbálja rávenni Davidot, hogy keresse meg az apját és beszélgessen el vele.

195.
Eduardo mihamarabb feleségül akarja venni Anitát és ezt hivatalosan be is jelenti az iroda dolgozói elõtt. Abelardo és a fia a közös verekedés után végre kibékülnek egymással. Ariana titokzatos levelet kap egy repülõjeggyel együtt, s azonnal Eduardo keresésére indul. Ezalatt Eduardo elmegy az apjához, hogy bejelentse az esküvõjét.

196.
Emiliano Cachitához rohan, hogy a fia esküvõjérõl beszámoljon neki. Kiderül azonban, hogy Anita már mindenkit meghívott a házból a lakodalomba. Eközben Ariana egy ismeretlen helyen tér magához. Francisco Graciela betegágya mellett tölti minden idejét. Eduardo hazamegy a kisfiához, ahol kiderül, hogy nem õ küldött virágot Arianának.

197.
Mindenki Anita és Eduardo esküvõjére készülõdik. Dulce és Abelardo bejelentik Emilianonak, hogy együtt járnak. Graciela is úgy dönt, hogy az esküvõre el kell mennie, s engedély nélkül elhagyja a kórházat. Útban az esküvõre, Eduardo emlékképei lassan és egyenként kezdenek visszatérni. Anita arra kéri Billiet, hogy a fiú adja õt férjhez.

198.
A násznép összegyûlt, de egyre feszültebben várakozik mindenki. Eduardót pedig egyre jobban kínozzák a rátörõ emlékek. Graciela az esküvõre menet rosszul lesz a taxiban. Mindenki megdöbben, amikor Anita végre megérkezik és meglátják az esküvõi ruháját. Az esküvõ csúcspontján azonban érkeznek hívatlan vendégek is...

199.
Rafaelo rátalál Gracielára, aki alig áll a lábán. A férfi úgy dönt, hogy mielõbb visszaviszi az asszonyt a házába. Az esküvõ a hívatlan vendégek megjelenésével egyre furcsább irányt vesz. Anita tervei minden szempontból sikerrel járnak, de a legkevésbé sem okoznak örömöt a lánynak. Ariana, Carlota és Ramiro eközben menekülni kényszerülnek...

200.
Anita meglátogatja Eduardót a börtönben. Ariana nekitámad Mercedesnek, mivel sejti, hogy az õ keze is benne volt az összeesküvésben. Mielõtt Ariana és Carlota elhagynák a házat, Dulce is hazaér. Eduardo megpróbálja elmondani Anitának mindazt, amire visszaemlékszik az esküvõjükrõl. A kórházban Graciela gyerekei megtudják az igazat az asszonyról.